Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hali!

A közeljövőben szeretnék Thinkpadet venni, és az lenne a kérdésem, hogy mi az a minimális hardver igény amin a 720p zökkenőmentesen elmegy?(az ilyen PentiumM 1,6-2GHz-es procik plusz Ati 7500 meg x300-as vga-k vajon elegek lennének hozzá?)
    Hetente kb. 2-4-szer lenne hordozva, főleg netezés, office, 720p-s filmek/sorozatok ill. kevés egyszerűbb 2D-s Autocad használat lenne.
    Én 14"-ban gondolkodtam(15"-os 2,6kg-os Pavilionom volt, de mégegyszer nem venék egy olyan nagy batár melegedő fényes tepsit...). De cáfoljatok meg ha jobban járnék egy 12"-es vagy 15"-os notival az előbb felsorolt teendőkhöz.
    Hétközben koliba használnám hétvégén meg otthon a 22"-os monitorra kötve.
    Mindenképpen csak használt jöhet szóba(ár miatt), olyan 50-80e Ft-ot szánnék rá maximum.
    Ezekbe a típusokba gondolkoztam: T40-41-42-43, T60-61-62-63, T400-500, x40-41-60-61
    Illetve egy olyan kérdésem lenne hogy mi a fő különbség a T, R és Z széria között?(mindegyikben van rollcage?)
    Melyik típusokba szoktak általában S-IPS panelt szerelni?
    Bocs a sok kérdésért, de szeretném alaposan körbejárni a dolgokat mielőtt vennék egyet itt az aprón. Előre is köszi a válaszokat! :)
    üdv. mikloss

Új hozzászólás Aktív témák