- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_ #103253 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy egyáltalán nincsenek reprezentatívnak tekinthető tapasztalataim, de én alapvetően palmrestet, zsanérokat, kijelzőkeretet merek vásárolni az eBay-en kínai eladóktól. Jellemzően erre specializálódott, sok pozitívos eladótól szoktam (személy szerint a "Tanona laptop parts" néven futó bolttól a nagyobb burkolati elemeket).
Komplett fedlapot lehet, hogy inkább bontottat keresnék pl., valamint kaptam már nagyon kétpálcás memória/HDD fedeleket is (nem az említett eladótól rendelve).
Ez kb. 4-5 Thinkpad felújítása (kb. 15-18 rendelés) alapján leszűrt tapasztalat, lehet, hogy több is a szám, most ennyit tudok felidézni. Ahogy vicze1 kolléga megfogalmazta, a roncsvadász kultúra tagja vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest