- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Sumptuous #50614 üzenetére
Szia!
Az nem működik, hogy a telefonjával felcsatlakozik a wifire és hotspotként használva arról menne a laptop? Vagy egy repeatert feldobni? (Tudom, kisebb a sávszél, de ha stabilabb a kapcsolat, akkor a tanulás/felkészülés igényeit zökkenőmentesen kiszolgálja. Vagy nem?)
-
Tomp888
csendes tag
válasz
Sumptuous #50610 üzenetére
Amiket linkeltél (és még sok más oldalt is) átolvastam korábban.Gondoltam ,hogy ezen az oldalon van valakinek ilyen gépe és talán cserélt wifi kártyát benne . A kislányomé a laptop és ősztől megy egyetemre és nem árt ha a gépe 2,4 és 5 Ghz -ről is tud működni(kollégium). Amiket néztem alin és ebay-en kb. 3000-4000 körül vannak ,de szinte mindegyiknél az utolsó mondat ,hogy IBM, Lenovo, HP nem támogatott.Ja és nem baj ,ha nem foglal el a maradék kettő usb foglalatból még egyet(egyben az egér lakik).Rendelek egyet és vagy működik,vagy nem.
Köszi hogy próbáltál segíteni.
-
Tomp888
csendes tag
-
válasz
Sumptuous #49182 üzenetére
A legtöbb eladásomat nem értékeljük, van így is elég
nem vagyok értékelés-fetisiszta, van ilyenből nélkülem is bőven itt a HA-n.
Van olyan gépcsalád, amihez a tilt-et adják, ezek pl. a Spectre x360-asok. Felszereltségtől és színtől függően, ezüsthöz ezüst elemes, barnához barna akkus tollat ad a HP, ha ad. De nagyon sokhoz nem jár alapból.
-
-
tng
tag
válasz
Sumptuous #49114 üzenetére
Végül az intel oldalán találtam win 10-es drivert, azzal csak nagyon ritkán kékhalálozik. Tegnap egész nap nyomkodtam és 1x csinálta összesen. Ha megunom, majd csinálok egy teljes visszaállítást és letiltom a driverek frissítését, mert a legelső volt a jó, viszont az eszközkezelőben nem leltem, annyi változat volt már letöltve, hogy nem volt kedvem egyesével végigmenni rajtuk.
-
tng
tag
válasz
Sumptuous #49112 üzenetére
Igen, segít, köszi!
Nekem Intel Celerino Advanced-N 6205 van a gépben a rendszerkezelő szerint, a listában abból csak 2-t dob ki. Az egyik mögött Intel van zárójelben, a másik mögött Microsoft. Gondolom előbbi lesz a jó. De látszik, hogy próbálkoztam, mert a lista hoz 6200-ból is többet, 6230;6235;6250;6300-akat is. Pedig hp honlapról szedtem mindent, direkt ehhez a géphez, csak windows 8 ill. 8.1-hez valót. Na ha kapok egy blue screent letesztelem. De hátha nem
Köszi mégegyszer!
-
ddmb
aktív tag
válasz
Sumptuous #49103 üzenetére
Nekem még a jó öreg Fujitsu Siemens laptoppal volt hasonló gondom WinXP alatt. Ott tök hasznos volt még a hibernáció, sokkal gyorsabban futott fel a gép (512GB RAM) mintha kikapcs-bekapcsoltam volna, viszont hibernálás után már nem tudtam állítani a fényerőt.
Valamilyen memóriaterületet nem inicializál rendesen a BIOS/oprendszer/.... Elég szomorú, hogy még manapság is ilyenekkel kell szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest