Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kolondrum #40850 üzenetére
Ez igaz, de ha azt is nézzük, hogy az eredeti 3x annyiba kerül, akkor nem biztos, hogy megéri egy öreg gépre ennyit költeni.
A gyári egyébként biztos, hogy jobb minőség, ez tuti-.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, csak tutira szeretnék menni.
Akkor ez az SSD belemegy a ProBook 450 G2-be, igaz? -
félisten
Van egy közel 300 ciklusos 2570p akkum, 2013-as. Nagyon jó, de mi van ha eléri a 300-at? Van valakinek tapasztalata?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Na van egy 2 oldalas 4 gigás hynix ramom, érdekessége, hogy 1.35V-on is megy. Kíváncsi vagyok megeszi e a 8-as kingstont ami meg csak 1.35V-on megy, az is két oldalas. Ha igen 12 gigás lesz az egyik 70p.
-
Kenvelo7
tag
Hello , nem tud valaki vmi speci hp bontot? 8540w hez kene also burkolat
+36/706020979
-
wwhy
veterán
válasz Kolondrum #40854 üzenetére
Kipurcan. Nekem 318 ciklusig cirka 3,5 órás volt az aksi, már azt hittem, örök élet, de nem. Utána már csak fél óra - 50 perc, de a legrosszabb, hogy random kikapcsolt, holott aksi szerint meg volt 40-50%. 2530p. Most vettem egy gyári újat, 10e-ért, remélem még egy darabig nem kell aksival bajlódni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
Nem mindig a cellák halnak meg, hanem a smart elektronika eléri az életciklus végét, és onnantól kezdve "mesterségesen" mutatja, hogy rossz az akksi. Elvileg, ha kikapcsolod a windows energiagazdálkodásában az 5%-os lekapcsolást, akkor sokáig el tud még menni a gép.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
wwhy
veterán
válasz SeniorTilla #40859 üzenetére
Köszi, ki is fogom próbálni.
A HP akkutesztelője is kinyiffantnak minősítette az aksit, mondván, h teljes töltöttség mellett 12-15% a kapacitása.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
Segítséget kérnék HP 6930p noti ügyében.Win 7-et sikerült Win 10-re frissítenie egy családtagnak és azóta nem lehet hangot kicsikarni a gépből.
Lehetséges volna a win7 audio driver-t felrakni win10-re vagy esélytelen?
-
wwhy
veterán
válasz SeniorTilla #40859 üzenetére
Keresem ezt az 5%-ot, de nem találom W8.1 alatt hol találom
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
-
wwhy
veterán
válasz SeniorTilla #40868 üzenetére
Áhá. Köszi. A kritikus töltöttségi szintet nem tudom 5% alá vinni, mert akármennyire állítom, visszaáll 5%-ra
-
veterán
-
félisten
Fiúk fiúk... 6%-nal restart, bisoban járatod, majd boot és alatta már nem altatja el. Az 5. Százalékot nem a windowsban töltöd. Próbáltam működik. Aidaval monitorozom 9v alatt kapcsol le az akku. Én már csak a feszültséget nézem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
félisten
válasz SeniorTilla #40872 üzenetére
Akkor sem vágom miért nem jó a módszer. Nulláról feltöltöd (ha engedi) hátha életre kel. Nekem is mutatott már akku totál rosszat, de végül csak ravettem a töltésre köszöni ma is megy. A kulcs a nullára merítés volt előtte. Persze ez egy simán csak régen használt akku volt nem egész 100 cilkussal.
Na majd olvasom mi lett a vége.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
válasz Kolondrum #40873 üzenetére
Ez a módszer amit leírtál tökéletesen jó, ha kalibrálni akarod az akksit. És kell is. Mondjuk van rá program is, de a biosban tudod a legalacsonyabb szintre lemeríteni, mert itt nem működik az energiagazdálkodás.
Amit mi csinálunk - szerintem - az már arról szól, hogy az akksiban van még energia, de a töltésmérője azt mondja a gépnek, hogy lemerült. Ezt kellene valahogy átverni, hogy még tovább menjen. Sokszor még jók a cellák, csak az elektronika mondja, hogy már lemerült.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, használt üzleti gépekből, ezek a típusok mennyire ajánlottak, vagy nem ajánlottak? Mi szól mellettük, mi szól ellenük?
HP 8470p
HP 8460p
HP 6470b
HP 6460b[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
veterán
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
W10 alatt nem megy a webcam a gépembe. Ötlet? Kerestem drivert, de nem találtam
Tigris, tigris, csóvafény...
-
veterán
válasz cellpeti #40877 üzenetére
Előfordul, múlt héten a szervizben én is láttam ilyen gépet. Sőt, az lefagyott a kamera drivertől, le kellett húzni a kamera csatiját ahhoz, hogy működjön a win10...
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Van egy HP Probook 640-esem és dokkolót szeretnék vásárolni hozzá. Úgy tudom, hogy gyárilag A7E33AV#ABB típusú készüléket csomagoltak hozzá, de sajnos ilyet nem tudnak nekem adni.
Azonban helyettesítő termékként ajánlották a A7E32AA típust, de ennek a honlapján a kompatibilis eszközök között nem találom a 640-est.Szerintetek jó lehet hozzá?
Köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
-
félisten
Van tippetek miért fűt egyik 2570p jobban mint a másik? Olyan 20-30 fok a difi közöttük és nem csak számok, mert amit kifújnak annak az érzésre is megvan a difije. Egyik 3210m a másik 3520m. Utóbbi az enyém, a fő gép. Gyári pasztát kár, hogy nem fényképeztem le, az minden volt, de nem pasztázás. Kapott rendeset szépen felkenve, azonnal esett a hőfok és így maradt ennyi difi. Ekkora lenne a különbség a CPU-k között?
-
félisten
válasz adika4444 #40882 üzenetére
Van 64 bites natív verzió is. Igen nekem is e között ugrál, nem ez lesz a kulcs, mert az I7 még az I5-re is ráver nyugalmi állapotban fogyi terén. Terhelés alatt az I7 jobban fűt. Érdekes, ennyi.
Ram: Nem az enyémben van, nekem elég a 8gb.
-
tomi9491
újonc
Sziasztok nekem van egy HP Pavilon 17 e051sh laptopon es szeretnem megtudni, hogy tudok e benne cserelni processzort esetleg ha igen akkor miket ajanlotok bele.
-
félisten
2560p-hez nincs win10 driver pakk, de 70p-hez megjelent, az a pár amit tud alapból is.
-
_Dumber_
őstag
-
veterán
-
félisten
Ha érdekel valakit felküzdöttem, ez a jó szó, tehát felküzdöttem egy 2570p-re a win10-et és minden frissítést. HDD van benne. Olyan 3 órája tekerte, de csak kész lett. A hp oldalán lévő driver pakk inkább minden csak nem elég. Placebo. Az a butus hp-s HDD védőt ami zuhanás alatt parkoltatja a HDD-t nem kell feltenni, el van mint ismeretlen eszköz. Win8.1-es audió driver felmegy, így már működik a pult is, gondolom a sztereó keverővel együtt. Amit még alapból nem ismer fel az az Fn gombos app. Van win10-es driver ez legalább már működik rendesen. HP Wireless Button Driver is fel kell tenni. Végül is összeáll a dolog, de néha néha annyit teker nem tudom talán a HDD miatt, hogy az ember arra gondol megreptetné ezt a drágaságot. Egyelőre nyúzom a win7-es HDD el van rakva ha nem nyert.
USB3 driver terén felrakja az intelest és a renesast is ha valaki kártyát használ NEC chippel.[ Szerkesztve ]
-
hunderbörd
tag
Erre tud mondani valaki, valamit? Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
Kamerára tud nekem valamit mondani?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
s3int
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a HP új Pavilon 15 Gamer notikról?
Ha választani kellene az alábbiak közül ti melyiket ajánlanátok?https://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/hp/HP_Pavilion_Gaming_15-AK002NH_Intel®_Core™_i7-Quad_Processzor_Core_6700HQ_8GB_1TB_NVIDIA_DOS_Hibrid_zold_minta-Csillogo_fekete_P1P93EAAKC_19061.html
https://www.laptopszalon.hu/notebook/hp#pid_19161
Esetleg más alternatíva hasonló paraméterekkel?Köszi
LaciLaci
-
veterán
Pfff, ennyiért ne paviliont vegyél, hanem legalább egy Envy-t. De a Lenovo Y70-70 veri ezeket, vagy az Y70-50-es. IPS kijelző, SSD, fémház, stb. Árban hasonló. Nekem is Y70-70-esem van, nagyon komoly játékra használva is, meg munkára is.
-
adika4444
addikt
válasz SeniorTilla #40895 üzenetére
azt ne felejtsd el, hogy a Lenovo néhány piszok jó gépe mellé a lehető legrosszabb gari párosul... Úgyhogy ha beüt a crash, akkor lehet hónapokig futni a gép után.
üdv, adika4444
-
veterán
-
veterán
Üdv!
A ProBookok touch padjának ki/be-kapcsolója újratelepítés után nem működik; pedig azt hittem minden szükséges drivert leszedtem.
Mi kell hozzá, h használható legyen ez a funkció ismét?Erre gondolok:
https://www.youtube.com/watch?v=fj1Yf4ASag0Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
s3int
csendes tag
-
félisten
válasz Thunderzolee #40898 üzenetére
2570-en sem, de win 10 alatt megy. Nem értem miért...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest