Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
aveos
tag
Köszönöm, sikerült!
Egy négy jegyű szám kódot kellett megadni a recovery, ez is elég fura!06302081105
-
petszol
tag
Sziasztok!
Van 1 HP ProBook 4530s típusú notim. Intel Core i5-2410M proci van benne.
A vinyón Win7 Pro x64 fut. Az a problémám,hogy nem tudom az USB 3-as portot működésre bírni.
Egyáltalán nem ismer fel semmit.Az eszközkezelőben is írja,hogy kell neki usb vezérlő program de nem találok hozzá sehol.
A többi usb port működik.
A hp honlapon sem találok drivert, és a win7 sem talál semmit.
Tudtok ez ügyben segíteni?Üdv: Petszol
-
petszol
tag
A másik amit nem értek,hogy mi a gondja a bluetooth-szal mikor megvan hozzá a legjobb driver.
Üdv: Petszol
-
sagit
veterán
válasz Ice&Lime #32718 üzenetére
ha nem találsz (bár pesten is ezer százalék hogy van) akkor ha egy hét múlva hazaérek magyarországa akkor feladom neked levélként
amúgy ez a bolt nagyon rugalmas és korrekt, ha írsz nekik szerintem ők is elküldik levélként
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
HP 2530p-nek gyengélkedik a hdd-je.
Valakinek van tapasztalása, hogy msata sdd-t, adapterrel lehet bele építeni?
Vagy tudok normális beszerzési forrást ebbe való kb. 128-as ssd-re? (esetleg 120-as hdd-re?)
Az optikai meghajtóra sajna szükség van, de ha nagyon gazdaságtalan a rendes meghajtó cseréje, akkor alternatívaként jó lenne szintén normális hdd keret fellelő hely.
Köszönettel -
gergo84
aktív tag
üdv, komoly problémával állok szemben, segítséget szeretnék, mert nekem már nincs több ötletem.
Adott 2 darab HP 530 laptop.
az egyik működik, a másik nem.A hiba: bekapcsolás után megjelenik az első képernyő, HP logo, alatta invent felirat, jobbra lent egy intel logo, balra lent kiírva, F9=boot device menu, alatta: F10=rom based setup
és, ennyi. innen nem megy tovább. alap esetben eltűnik az F9 lehetőség, majd az F10 és szépen elindul a gép.
a következő dolgokat már próbálgattuk, a működő géppel.
- hdd csere, rendben, szépen elindul vele a másik gép
- memória rendben
- billentyűzet rendben
- wlan kártya rendben
- alaplap elem rendbenmivel lehetne még próbálkozni?
-
PUGI
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni. HP-G62 es laptopal 4 év után először akadt problémám és nem tudom mi van.
Nos, a hűtőventilátor anyagfáradás miatt eltörött használat közben. Szakszervizben cserélték, de csak pár órát működött(nem melegedett túl legalábbis én nem vettem észre), cigiszünetről visszajőve leállva találtam és nem is indult be. Visszavittem a szervizbe, hogy ez ilyet eddig még soha sem csinált... Valami bios módosítással megoldották.
A probléma az, hogy leáll magától ha grafikus software-t vagy játékot futtatok. Program függően 10-25 percet enged aztán figyelmeztetés nélkül vészleáll.
Nem tudom, hogy mi ez! A korábbi hűtőprobléma vagy valami más? Én videokártyára gyanakszom.Valaki tudja, hogy mi lehet ez? És, hogyan lehetne megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
veterán
Ha az új hűtőborda és a CPU, GPU között rossz a hővezetés, akkor is leállhat. Ez a leállás lehet a túlmelegedés elleni védelem miatt, ami ha túlmelegszik pl. a CPU, azonnal lekapcsolja a rendszert, hogy ne menjen tönkre.
Ha a hűtőcsere óta van, akkor egyértelműen a cserét végző cég szerelési hibája, vagy pedig nem belevaló hűtést szereltek be (pl. kisebb teljesítményű ventillátort).
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Dhampir
félisten
válasz SeniorTilla #32685 üzenetére
Olcsóbb lett. Windows 8, 3 év garancia alapból.
-
albi31
aktív tag
válasz SeniorTilla #32725 üzenetére
vagy egyszerűen a mechanikai mozgástól(hogy szét lett szedve)jött elő a BGA-s probléma.
-
veterán
-
MaciG
addikt
üdv.
Van itthon egy Amilo Pro V7010-es laptopom és úgy nézem jó lenne netezésre csak kevés benne a ram. Szerintetek ezt lehet bővíteni benne? És ha igen merre érdemes keresgélni? (mert már nem mai darab)
BANZAII
-
veterán
-
albi31
aktív tag
válasz SeniorTilla #32733 üzenetére
de azért nem harapunk meg senkit sem!
-
veterán
válasz Drenadar #32738 üzenetére
nem igazán lehet
maximum szereléssel, forrasztással, ahogy bármilyen alkatrészt is
Autógumikkal foglalkozik valaki, vagy alkatrészekkel? Van rá kereslet, és nagyon életben tartaná a topicot ez is ...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Drenadar
veterán
válasz SeniorTilla #32739 üzenetére
irónia off?
-
veterán
-
Répapüré
tag
válasz Drenadar #32743 üzenetére
Én már vásárlás után keveredtem ide,sok hasznos tanácsot adtak itt.
Viszont nehéz laptopot ajánlani bárkinek,mert nagyon eltérőek az igények és a pénztárcák.
Mostanában nézegettem laptop teszteket a Ph tv-n ha jól emlékszem és engem pl. a remek anyaghasználat menő VGA sem győzött meg arról, hogy 300 000 fölött nekem bármilyen gép megérné.
Ha valaki garantálná, hogy 10 évig nem lesz vele gondom persze nem gondolkodnék, de ha netezgetésre, ritkán játékra,infó szerzésre használunk egy gépet...bármennyire erőlködöm, magasnak tartom az árat míg mások áradoznak, hogy mennyire jó vétel
No meg az a két év körüli gari is jól hangzik, én örülök, hogy most nem akarok újat venni, nehezen tudnék dönteni...Végül is hosszasan fejtettem ki, hogy igazad van, érdemes itt érdeklődni, esetleg vásárolni. -
sagit
veterán
válasz ro_bert17 #32721 üzenetére
Én rendeltem egy ilyen uSata -> mSata adaptert, de még nem próbáltam ki. Ami biztos az az hogy a gyári felfogatással lötyög a gépben, papirzsepivel vagy más sufituninggal kell kiékelni.
Használtan vettem én toshiba 128-as ssd-t az aprón, vagy 3-4 hónapig vadásztam rá. 220/200 Mb/s-et tud. Nem lötyög, koppra passzol, sokkal jobb mint a gyári vinyó.
Újan most ilyet vennék: [link]
Vagy a 120-as verziót, bár az drága.Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
PUGI
csendes tag
válasz Dell XPS #32732 üzenetére
Akkor tehát videokártya a gond. De vajon melyik?
Ez a kettő van benne(így jött a gyárból):
ATI Mobbility Radeon HD 4250
ATI Mobility Radeon HD 5470
Mitől ment tönkre egyik napról a másika?
Javítható e? Ha nem akkor érdemes e cserélni? Ha cserélem ugyan olyanra vagy jobbra(ha lehet olyat) cseréljem? Vagy megérné egy teljesen új laptopot venni? -
Drenadar
veterán
válasz Répapüré #32744 üzenetére
Én sem költöttem 300 ezret, kicsivel többet mint a felét, és még nem bántam meg... Nem tudom meddig lesz ez gép, de most hirtelen nekem szuper gyors, sokkal több mint amit vártam tőle... Abszolút minőségi (persze egyesek szerint itt a minőséget az üzleti kategória viszi, aztán ha visszaolvasol csak azt szídják, hogy nem megy, melegszik, nem tudnak rá mit telepíteni, én bevallom egy Envy gép szidó posztot nem olvastam még itt persze lehet hogy van, csak nem találtam meg!), tegnap előtt kiültem megnézni az új startrek részt, és wifi nélkül az aksi még 4 órát jósolt neki... (a film megnézése után, ami teszem hozzá több mint 2 és negyed óra)
-
veterán
válasz Drenadar #32749 üzenetére
Én már évek óta mondom ezt, és évek óta tapasztalom is. Teljesen egyetértek veled.
Egy dolog legyen mentségükre mondva, hogy vannak nagyon gagyi konzumer gépek, amit a delikvens a teszkóban megvesz 90 ezerér akcióban hitelre a gyereknek. Na ezek tényleg borzalmasak. De egy jó konzumer gép szeritnem sokkal jobb és jobban használható a mindennapos multimédiás feladatokra, mint egy üzleti notebook. És mennyivel szebb a képük, hangjuk, megjelenésük...
Forza Envy, Forza HDX!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- Wenger laptoptáska 17,3"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs