Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Répapüré
üzenetére
Én sem költöttem 300 ezret, kicsivel többet mint a felét, és még nem bántam meg... Nem tudom meddig lesz ez gép, de most hirtelen nekem szuper gyors, sokkal több mint amit vártam tőle... Abszolút minőségi (persze egyesek szerint itt a minőséget az üzleti kategória viszi, aztán ha visszaolvasol csak azt szídják, hogy nem megy, melegszik, nem tudnak rá mit telepíteni, én bevallom egy Envy gép szidó posztot nem olvastam még itt persze lehet hogy van, csak nem találtam meg!), tegnap előtt kiültem megnézni az új startrek részt, és wifi nélkül az aksi még 4 órát jósolt neki... (a film megnézése után, ami teszem hozzá több mint 2 és negyed óra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx