Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_chris
csendes tag
kérdés: ennyire megszigorították a HP garanciavállalást? Nekem anno volt egy használt PDAm (vmi alap Jornada 2003 körül de fémházas), mondta a tulaj hogy van rá SerialNumber alapján még gari. Picit használtas volt, tehát jó áropn vettem. Aztán kijött hibája. Bevittem szervizbe, bármilyen papír nélkül. 2 hét múlva ott volt a kezemben egy ugyanolyan tipusú Jornada vadi új! Ez most az én szerencsém volt hogy volt nekik raktáron egy ilyen jornada és mivel kifutó volt odaadták mert úgysem tudták volna eladni, de egyáltalán akkor még hogyhogy nem kértek papírt??
Hol van az a webhely amúgy ahol serial number alapján lehet ellenőrizni a garit? Nemigen találom
.
Amúgy én is HP tulaj lettem immár subnoti, nem PDA, nc4200, eddig nagyon bejön... Vista remekül ketyeg, NHCvel 800MHz, és ha nem terhelem (egy sima Divx se terheli
) nem kapcsol be a venti. RAMot feltuningoltam 2GBra, vinyó 80GB, szóval ami egyetlen negatívum az a videokártya hogy az nem Aero-s meg állítólag a teljesítménye sem az igazi... (ettől függetlenül a M$os 720p-s wmv-ket 30-40%os terheléssel viszi).
Használtan, 120e Ft, szerintem jó vétel volt...egyik céges notim Albacomp volt (Clevo más felirattal) egyet eldöntöttem: soha többet NONAME noti!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest