- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz Gergő0908 #13523 üzenetére
Nekem szimpi ez a gép, nagy vinyó, jó videókályha van benne, n-es wifi és gigás LAN jól jöhet.
Nekem dv5-1190eh noti van, abban Intel proci dolgozik, így az AMD változatról nem mondok semmit, AMDs notit még nem használtam. Az órajel az megfelelő, de az 1 MB L2 cache egy picit kevésnek tűnik.
Jah játékok és komolyabb izzasztás alatt valószínűleg szépen fel fog melegedni, ezen nem kell meglepődni. Játék alatt az enyém is 80 fok körül volt nemrég, ha teszel alá valamit, akkro kb 10-12 fokot lehet nyerni vele.
Ha nem kell annyira a grafikus teljesítmény, akkor érdemes lehet gyengébb videókályhával ellátott modellt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest