Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz bnorci71 #2350 üzenetére
hali!
nemrég szert tettem egy 2140es hp minire. a kérdésem az lenne, hogy tudtok e ajánlani helyet ahol olcsón tudok gyári cuccokat venni. nagyobb akku, egér, táska... a honlap irreálisan drága szerintem.
köszönöm
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
-
xcbiker
addikt
-
adm
őstag
válasz yodee_ #10855 üzenetére
táska - biztos ilyet akarsz? ez nem egy táska, hanem egy second skin. arra való, ha nem kifejezetten noti táskában hordod (pl sima hátizsák), akkor védje a karcolásoktól, kisebb ütődésektől.
egér - egérnek poén, de hosszabb munkára alkalmatlan ahogy xcbiker írta. a fő funkciója inkább a prezentációs távirányító. azok közt nem is drága annyira, van dedikált gombja léptetéshez és lézere mutatója. egyébként ennyiért minőségi vezeték nélküli egér+bill kombót kapsz.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
-
Jano
senior tag
HP dv5-1180eh-ban ki lehet cserélni a videó kártyát könnyen(alapcsere nélkül), illetve a processzort, mert lehet később bővíteni szeretném?
A tudás érték!!!
-
SADE_RUSH
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Eltört a billentyűzetem alján lévő kis pöcök konkrétabban maga az a kis fehér keret rész egyik oldalán lévő pöckök törtek el az egyik gomb aljáról.
Itt vannak róla a képek:
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221355_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221357_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221356_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/091122/200911221358_www.kepfeltoltes.hu_.jpgNincs esetleg valakinek egy felesleges eladó kis pöcke? A gép egy HP Pavilion DV7-es.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
cseszpa
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy HP Pavilion DV6 2010eh típusú notit. Remélem ismeri itt valaki ezt a típust. Legyetek szívesek egy-két éleményt írni nekem a gépről.
Előre is köszönöm.
U.I: AMD Athlon M300
Kérdezném, hogy ez a proci mennyire terhelhető? Átlagos dolgokra szeretném használni a gépet. /munka, film, zene, néha játék/. -
Khelben
nagyúr
válasz cseszpa #10868 üzenetére
A családban van egy. 5 perc használat után olyan lesz, hogy hányinger ránézni. Szinte világítanak a feketén az ujjlenyomatok. Amúgy jó kis gép, divatnotinak megteszi.Csillog-villog mindene. Sebességben hozza az elvárhatót. Kb 2 órát bír akksiról, ha csak netezik rajta az ember.
Ja és pont ezzel a géppel kapcsolatban akartam írni, hogy egymás mellé tettük a matt normál és a fényes ledes kijelzőt. Semmilyen különbség nincs közöttük, se a láthatóságban, se a színekben, se a fényerőben. Most vagy a 6730b-nek túl jó a kijelzője, vagy a dv6-nak szar, vagy csak marketingduma a ledes kijelző.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A HP Probook 4310s NX580EA típusú notebookban DDR2-es vagy DDR3-as memória van?
A bolt honlapján DDR2 van feltüntetve,
[link]viszont a HP oldalán DDR3, vmint az everest is DDR3-asnak írja a memóriavezérlőt.
Meg voltam győződve hogy DDR2-es megy bele, akkor lepődtem meg, amikor a régi gépemből át akartam rakni egy gigás Kingmax DDR2 modult ebbe, és eltért a lábkiosztás.
Let the Zone take me if I am.
-
l.krisz80
csendes tag
Nem ajánlom senkinek a Fujitsu-Siemens-t, mert az ára a tudásához képest megfelelő, de apróbb hibák amik engem zavarnak! Lassú, nagyon melegszik, nem bírja az aksi, nehéz...ezért az árért ugyan ezt a tudású DELL-t vagy Toshibát kapok amikben még a részletekben sincs hiba!
-
kutga
nagyúr
Közben kicsit utánanéztem.
Én egy ilyet akartam belerakni, de ez nem passzol hozzá:
Az enyém 1 GB-os, de a lényeg a képen látszik, a gépben lévő foglalatban a memória alsó részén lévő kivágás a szélről inkább a modul közepére került, így nem megy bele.
Ugyanennél a boltnál megnéztem a DDR2-eseket, és konkrétan az a fajta ami elvileg passzol, az ez:
Mindkettő DDR2-es, itt nem is forgalmaznak DDR3-ast. Remélem érthetően fogalmaztam. Azért vagyok meglőve, mert a gépben lévő modulra nincs ráírva hogy mennyi az annyi.
-
veterán
válasz cseszpa #10868 üzenetére
azért én annyit hozzá tennék, hogy a külföldi piacról már kivonták a dv5-ösöket, és a 6-os váltotta fel. nálunk csak azért nincs így, mert a home gépek piacán a hp hivatalosan idén mutatkozott csak be és ezzel a szériával.
de DV6-al egyébként egész jó tapasztalataim vannak. -
válasz TomBoy1986 #10838 üzenetére
Ennek fényében ez egy érdekes reklám:[link]
Compaq 610-esekről van tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
csilla145
tag
Halihó.Tudna nekem segíteni abban hogy hol lehet megnézni egy HP laptopot a neten hogy meddig garis ? S/N ilyesmi megvan csak nem tudok eligazodni a gyártó honlapján. előre is köszi
-
kacsyx
aktív tag
válasz csilla145 #10888 üzenetére
Szia! Garancia ellenőrzés
-
adm
őstag
ma már ennek így nem sok értelme van...
meg lehet határozni, hogy nagy számítási teljesítményre, sok memóriára vagy mindkettőre van-e szükséged. minden kombinációban létezik gyorsabb, nagyobb megoldás, de bármelyik ma kapható processzor bőven elég az általános feladatokra. a memóriának meg lényegében csak egy tulajdonsága befolyásolja napi használatot, a mennyisége. 2gb ram szinte minimum, 3-4gb-nek meg elégnek kell lennie.16core - 32thread - 64gb
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Akkor szerinted érdemes megvenni a 2 GB-os modult, még akkor is, ha teljesen általános használatra van a gép (Office, internet, film, néha - de csak ritkán játék)?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert az 1 GB-os modul kb. fele annyiba kerül mint a 2 Gb-os, és a 4310s Win7-el így is meglepően fürge.
-
adm
őstag
ha a gyári 2gb is elég most, akkor meg fölösleges kapkodni. hosszútávon valószínűleg csak olcsóbb lesz a ddr3. (lehet most jobban jársz egy garibővítéssel)
ha viszont mégis lesz olyan terület amihez kevés a 2gb (játékok, munka), szerintem érdemes egyből 4gb-ra bővíteni.16core - 32thread - 64gb
-
jorden06
senior tag
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem tudom felrakni a 3D Drive Guardot? Egyszerűen hiába töltöm le a legújabb verziót a HP oldaláról, a telepítést követő újraindításnál kékhalál, és csak régebbi működőképes rendszerindítási pont beolvasásával éled újra a gép. Win7 fut a gépen, de ez nem lehet ok, mivel már ezt is támogatja a hp.
[ Szerkesztve ]
-
sevcsenko
csendes tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni! Új laptopot szeretnék vásárolni és a régit el szeretném ajándékozni viszont van egy "kis" hibája! A típusa HP nx6110 nem fiatal 5.5 éves kb. 1.5 éve ha bekapcsolom és 75-80 foknál jobban hátrahajtom a kijelzőjét akkor kb90-95%-nak a fényerejét elveszti a kijelző (konkrétan 1cm-ről megfelelő fényviszonyok között látszik, hogy a rendszer él de nem kap elég áramot a kijelző (talán))!!! Mint mondtam el szeretném ajándékozni mivel újat veszek de előtte meg szeretném csináltatni ha van rá mód!!! Van valami tippetek? Talán szalagkábel?
Léci segítsetek.
Üdv
sev -
spyduck
nagyúr
válasz jorden06 #10896 üzenetére
Nekem is 8530p-m van és a HP oldaláról letöltött WIN7 Ultimate-os verziót használom. Milyen verziójú Win7 van a gépeden?
MÁS: Ezt az új fajta HP ProtectTools-t nem ismerem. Hogy kell életre lehelni az ujjlenyomat olvasót? Nem akarom használni csak ki akarom próbálni!
[ Szerkesztve ]
-
jorden06
senior tag
válasz Khelben #10898 üzenetére
Én az sp45248-at próbáltam felrakni, ez nov. 5-én jelent meg. 32bites Ultimate Win7 van a gépen, de a HP oldalán ugye ezt is választom ki az oprendszereknél. Mi lehet a baj BIOS-ban nem kellhet hozzá valami beállítás?
spyduck: a Protect Tools-ban a Credential Manager résznél tudod regisztrálni az ujjlenyomatodat. Ha előtte már megtette ezt az előző tulaj a saját ujjlenyomatával, akkor a BIOS-ban resetelni kell a biztonsági beállításokat. Neked egyébként volt, hogy nem működött a 6930p-n valamilyen szoftver, és egy másik gép szoftverét töltötted rá le, vagy rosszul rémlik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest