Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomasszzzz
csendes tag
A webcamomat még mindig nem sikerült behoznom. Próbáltam skype,msn alatt is de mindkettő azt írta hogy nem talált kamerát. Segítsetek pls!thx
-
válasz VaniliásRönk #10549 üzenetére
De ott a HP software update, ami minden szükséges progit/driver-t feltesz.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mihail88
csendes tag
válasz VaniliásRönk #10549 üzenetére
Nahh , bocsi euzt tenyleg nem mondtam , most hoztam el a gepet a notebookstore bol , ugyhogy megvan raa a 2 ev teljes gari , csak azt nem tudom ez a szarviz mennyi idoo lenne meg hogy mennyit arthatnak vele a gepnek egy ilyen kijelzoo cserevel, mert mar jartam ugy hogy tobb bajom lett vele miutan megjarta a szervizt , ez egy ket hetes 100 ropis mobil volt, szoval eleg rosszak a szerviztapasztalataim, igy mit valaszoltok ? elore is thx!
Clara pacta, boni amici.
-
adm
őstag
válasz Mihail88 #10555 üzenetére
a nbs franchise tulajdonos kft-nek van egy saját hp gold márkaszervize, így ezzel nem szabad, hogy probléma legyen.
viszont hétfőn mindenképp vidd vissza, a 3 nap elméletben az asis-okra is vonatkozik. ha a pesti üzletben vetted, az is elképzelhető, hogy egyből cserélik, korrekten állnak a dolgokhoz.
hol vetted?
nem nézted meg fizetés előtt?16core - 32thread - 64gb
-
StArScReAm89
csendes tag
Bakker, most pont nézegettem a HP honlapján a dv6-ost hogy miket tud/hogy néz ki, mondom beírom már a keresőbe az enyém, dv5 1100-as széria, és ott van hogy megszűnt :-( akkor ezt azt jelenti hogy ilyeneket már nem is lehet kapni az elektronikai boltokban, vagy ez azért kellett mert most a dv6 meg az e feletti szériákat fogják futtatni? Egyébként sztem a dv6-nak nagyon széles a képernyője, meg nekem az sem tetszik benne hogy ott van a numerikus billentyűzet, viszont maga a gép design-ja az rendben van, van az a fekete, meg a másik az a szürkés-fehér változat, nekem bejön. Jah amúgy a dv5-ösöket csak ilyen ezüst-fém színűben lehet kapni?
Erről jut eszembe, amikor vettem a gépet, az eladó(hölgy) azt mondta hogy nagyon jó kis laptop, szeretik, nem volt még vele gond másnak sem, és hogy FÉMBŐL van. Na mondom esetleg fém hatású, de műanyag LOL...
[ Szerkesztve ]
=> People=Sh*t <=
-
neorow1
aktív tag
Hello!
Elcseréltem a gépem az egyik ph-s kollégával egy 6720s-re. Működik tökéletesen, de az egy kicsit zavar, hogy csak a HP féle 2007-es kiadású vga drivert tudom feltenni, mert ha az Intel oldaláról szedem le akkor nem engedi telepíteni, mert állítólag nincs bevizsgálva a géphez. A HP drivere egy kissé régi
KÉP[ Szerkesztve ]
-
-
Mihail88
csendes tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
Próbáltad már olyan géppel, amihez hivatalosan nincsenek XP-s csomagok?
#10555 Mihail88: Hivatalos HP szerviz, remélhetőleg nem fogják összegányolni. Ismerős panelcserénél kapta már vissza a Tecráját szigetelőszalaggal gyógyított karimával, de az a hely olyan is volt.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
válasz VaniliásRönk #10562 üzenetére
Ja, hogy Vista only gépre akarsz XP-t tuszakolni...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Mihail88
csendes tag
jahh , ertem , sry eddig nem vagtam hogy azon belul hol azt kerdezed , szoval en is a pestnél vettem, annyi hogy rakattam bele +2 gb memot , azt belepattintotta a srac , mondtam oke azert nezzuk meg beolvassa e, megneztuk biosba , kerdeztek megfelel-e mondtam latom 4gb aztan ennyi ki is kapcsolta , mert mondtak hogy makulatlan a gep en meg el is hittem , lehet hogy tenyleg nem tudtak hogy ez a baja en nem feltetelezem hogy at akartak baxni, meg azt hittem nincs is rajta op rendszer , mert a honlapon az volt , szal arrol sem esett egy szoo sem hogy van rajta na erre este hazajovok , mondom teszek raa gyorsan vmit, erre elkezd bootolni a vista , mondom hoppaa, nahh es annak a betoltoo kepernyojenel nagyon szepen lehet latni a hibat, mert ott mar a szep vilagoson eszre lehet venni hogy nem szepen egyenesre fut ki a bal alsoo sarok hanem ferden felfele :S, ugyhogy nem tudom tenyleg hogy a szerviz csak osszeganyolna , vagy szepen meg lenne csinalva , mert az tuti hogy garis legalabbis sztem! velemeny ?
Clara pacta, boni amici.
-
adm
őstag
válasz Mihail88 #10564 üzenetére
mindenképp visszavinném már holnap a helyedben. megpróbálnám érvényesíteni a 3 napos cseregaranciát. papíron használtak, de egy próbát megér...
ha elutasítanak még mindig ott a bolti garancia. esetleg a gyári hp garancia. utóbbit itt tudod ellenőrizni. ha van rá gyári hp garancia, akkor bármelyik hp szervizben tudod érvényesíteni.
16core - 32thread - 64gb
-
Kácsa
aktív tag
Adott egy Nx7400 lapos Intel GMA950 videokártyával.A lapos dokkolóba van csatlakoztatva minek van Dvi-d csatlakozója .Egy Dvi-Hdmi átalakítóval össze szeretném kötni egy Toshiba Hd Ready Lcd Tv-vel ,1366x768 pixel felbontással .A lapos kijelzőjének a felbontása 1280x800 amin teljesen jól nézhetőek a Hd meg a FullHd filmek,szakadás-mentesen.
Kérdésem,hogy a Toshiba Tv -n tudnám-e nézni ezeket a filmeket .Tudom,hogy a videokártya egy kicsit gyenge ehhez,de a processzor dolgozik ilyenkor helyette.(Centrino duo 2Ghz)
Válaszokat köszönöm !ZoLee
-
Mania
senior tag
válasz VaniliásRönk #10562 üzenetére
Kb. 1 órámba telt összevadászni a Google és a hardverazonosítók segítségével.
-
Mania
senior tag
válasz VaniliásRönk #10570 üzenetére
Nekem muszályból megérte....
A Vistával 1 hónapig bírtam...ennyi elég is volt belőle
Win7 RC random fagy
Ubuntu fagy (8.04,9.04,9.10)Igy előbányásztam az XP-t, és mivel egyenlőre nincs keret a Win7-re egy darabig marad.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez így más, nekem csak az Ubuntu fagy, de azzal már a ***** tele van, az elmúlt 6 évben egyszer tudtam olyan konfigot tolni Linux alá, amin nem nyöszörgött valamiért.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Ipse89
tag
válasz VaniliásRönk #10572 üzenetére
Linux is tud fagyni? Pedig sokan istenítik... Mondjuk fagyott pingvint nem láttam még
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Ipse89 #10573 üzenetére
De még mennyire. Eleve ma már a legtöbb neves Linux disztribúció úgy működik, hogy van desktop és server változat, hogy utóbbi stabil legyen, mindent az előbbiben próbálnak ki, vagyis rajtunk, home usereken. De ez nagyon nem ide tartozik.
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mondjuk ha az a process az X volt az vicces tud lenni.
Szerk.: A legtöbb amit ilyenkor tehetsz, hogy GUI nélküli futási szintre váltasz, és nyomsz egy rebootot, de volt már hogy a Wine teljesen hazavágta az egész rendszert és ez sem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz VaniliásRönk #10578 üzenetére
Persze de midig van kiuut Gnome mar nekem is szallt el debian alatt CLI bol ujrahuztam
Gyáva népnek nincs hazája!
-
RoadRunnerNG
tag
Ha már HP Protect Tools és Win7 valaki aki használja az SSO-t vissza tudja tölteni a jelszavakat, mert mikor legutóbb próbáltam még nem ment, így felejtősre maradt a Win7.
A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
Ipse89
tag
Sziasztok!
Van egy nc4010esem, és érdemes lenne feltenni rá a win7et? ( memóriát tervezem bővízeni 1 GB-ra) Jelenleg XP van rajta, amivel meg vagyok elégedve, de ha már beszereztem szombaton egy win7-et, valamit kellene vele csinálnom. 1GB RAM elég lehet neki?Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
spyduck
nagyúr
válasz Ipse89 #10581 üzenetére
Én az egyik 6910p-t 1024mb ram-al használom. Win7 Ultimate van rajta és nem a leggyorsabb, van, h elfogy a ram és akkor belassul. Volt olyan 6910p-m amiben 2 giga ram volt, annak soha nem fogyott el a ramja, van egy olyan is amiben 4 giga ram van (3-at lát a 32bit miatt) az pedig bőven elég. Lehet optimalizálni, ha leveszed a látványelemeket bőven elég neki az 1gig ram, másrészről én a helyedben Home Premium-ot raknék fel, annak elvileg kevesebb ram kell.
Milyen proci van benne? Csak mert haveromank 1.6-os AMD turion-ja volt és nem engedte telepítni, nem tudom miért. Elvileg 1,6 ghz a minimális követelmény. -
Ipse89
tag
válasz spyduck #10584 üzenetére
Nekem 1,7 GHz-s Pentium M van a gépben. Az Xp-t csupaszon használom évek óta, ha kevés a ram, akkor lehet is érezni a hatását.Win7 professional lemezem van, az általad említett változat sokkal kevesebb ramot eszik? Mondjuk ígyis-úgyis bővítenem kell a memóriát, mert eléggé határeset a sebesség Xp alatt is, win7-tel meg még nem merem megpróbálni...
[ Szerkesztve ]
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
PC-Style
tag
Sziasztok!
Van nekem egy HP nw8440 notim jó ideje. Nem találtam róla külön topikot, pedig szerintem igencsak megérdemelné, amilyen jól sikerült darab.
Szerintetek érdemes volna nyitnom egyet neki, vagy van már ilyen, csak én nem találtam?
Esetleg okosabb volna egy blog téma formájában értekezni róla?
Üdv All!
--
PC-Style -
veterán
válasz StArScReAm89 #10557 üzenetére
A dv5 gyártása megszűnt, de a remarketed programban még lehet kapni őket, nagyon jó áron. A gép belseje magnéziumból van, illetve belül van egy komplett magnézium váz, amire az alaplapot, alkatrészeket és a külső burkolatot felszerelik.
dv5-ből van BRONZE változat is, óarany-bronzos színben, kívül-belül
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
kisninja
őstag
válasz #25954560 #10593 üzenetére
Hi megvan a 6735s notim, Win7 van rajta viszont broadcom wlannak sincs rendes progija, no meg, milyen programmal tudnám menedzselni a cpu-t RM-Clock kilőve olyan régi hogy nem ismeri fel a QL-60 as procit. NHC meg már 2007 ben lehalt, pedig a fesz csökkentés igencsak jótékony hatással van az akkura.