- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Köszönöm.
A CIB BM ECO számla havi díja mennyi akkor, ha nem teljesülnek a feltételek?
Van olyan bankszámla, aminél az ingyenességnek nem feltétele, hogy bizonyos összeg rendszeresen érkezzen a számlára, és nem kell rajta lenni millióknak sem?
Ja, jól tudom, hogy a gránitbank a tiborczé?
-
nagyúr
válasz pataslogeza #24297 üzenetére
Nem is oly rég váltottunk mi is a nejemmel (és nyugdíjas anyukámat is próbáljuk rábeszélni (nővéremmel együtt), hogy jöjjön el a zótépétő'.
Persze normális, hogy a bank is abból él, tartja fenn magát, amit mi is fizetünk, de ...A körülményektől is függ, hogy kinek mi a megfelelő, ezért ahogy vacs is javasolta, összefoglaló, amúgy meg egész jó a bankmonitor oldala.
És így történt, hogy én a Raiffeisen-hez, feleségem az Unicredit-hez ment (Partner Aktív Zéró).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vacs
veterán
válasz pataslogeza #24297 üzenetére
Szia.
Az oldal tetején olvasd el a topikösszefoglalót: Unicredit - Cib - Raiffeisen - Gránit
Mi a feleségemmel most váltunk OTP-ről UniCredit Partner Aktív Zéró Csomagra.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Otp-ről váltanék olyan bankra, ahol nem húzzák le az embert minden szarért.
Ahol nincs bankszámladíj, kártyakibocsátási meg éves kártyadíj, időszakos költségek, meg egyik szar sem amit az otp fizettet velem amiért náluk tartom a pénzem.
Tudtok ajánlani valamit? -
azbest
félisten
létezik bárhol valami hivatalos lista a magyar bankok atm -jeiről? Azt keresem, hogy melyik bank atm-je mennyi kp felvételt enged egy / napi tranzakcióban a saját atm-jében, ha más bank kártyájával használják.
Legtöbbször csak a saját kártyáik saját atm és idegen atm díjaikat és kondivióikat írják, de nekem nem ez kell.
Durva árak vannak némelyik banknál [link], a cibnél jó a tarifa, ezért nem is mentem cibes automatát keresni. De mindig lutri, ha 100eft felett vennék ki, hogy adott idegen atm engedi -e. A cibes atm-ek többsége is max 200ig működik (mert 20x10e masinák). Eddig erstéset használtam, mert az van mindenfele és lehet címletet is választani, de már az is limites.
Legjobb tudomásom szerint, tapasztalati úton az utóbbi 1-2 évből: otp 100eft, unicredit 100eft, erste 150eft limites. A takarékbank/budapest bank/ mkb meg azt hiszem egyesül, ott még nagyobb a kavar, régi cikkek szerint ott sem volt idegen kártyával nagyon limit.
#24296.tnm
a két éves cikket látom, ami már akkor sem volt teljesen igaz, amikor írták (unicredit szerintem már akkor is 100 limites volt, próbáltam)[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz dptrsk #24288 üzenetére
Csütörtökön fogjuk az UniCredit-nél bankfiókban megnyitni a számlát, előtte az online részt már kitöltöttük.
Nem tudom, hogy van-e még lehetőség módosítani az ajánló részt.
Mindketten kapunk 5000 Ft jóváírást?(^)(>.<)(^)
-
sifarr
senior tag
A CIB bankfiókban történő készpénz befizetésnek van valami díja, költségvonzata?
Attól függ, hogy mikor nyitottad a számládat.
Ha 2021. július 1. előtt, akkor nulla.
Ha később, akkor 0,31% + 52 Ft, max 10 510 Ft.Egyébként ez fenn van a honlapon, a kondíciós listákban szerepel a többi díj mellett.
-
őstag
A CIB bankfiókban történő készpénz befizetésnek van valami díja, költségvonzata? Lehet amatőr kérdés, de nem találtam infót a neten. Sose csináltam ilyesmit.
-
veterán
Van most a cibnél, vagy az UniCreditnél a bankmonitoros csomagokhoz ajánlási program?
-
Narxis
nagyúr
Kedves Ügyfelünk!Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy 2022. június 11-én és június 13-án az alábbiakban jelzett időpontban a felsorolt szolgáltatásaink nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek informatikai rendszerünk fejlesztése miatt.
•
2022. június 11-én (szombat) 02:55 órától 05:00 óráig és június 13-án (hétfőn) 00:00 órától 02:00 óráig
o
A CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker, a Business Terminal és a CIB Business Online nem lesz elérhető. Ebből kifolyólag az online bankkártyás vásárlások jóváhagyása a CIB Bank Mobilalkalmazáson keresztül sem lesz elérhető.
o
A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. A bankkártyaletiltás lehetősége természetesen ebben az időszakban is biztosított lesz.
o
A CIB internetes kártyaelfogadás (eCommerce) szolgáltatás nem lesz elérhető.
•
Fennakadást észlelhet az alábbi szolgáltatásokban 2022. június 11-én (szombat) 15:00 órától 18:00 óráig, illetve 2022. június 12-én (vasárnap) 09:00 órától 12:00 óráig:
o
CIB Internet Bank, CIB Bank Online, CIB Bank Mobilalkalmazás, eBroker, Business Terminal, CIB Business Online és az online bankkártyás vásárlások jóváhagyása a CIB Bank Mobilalkalmazáson keresztül.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, és köszönjük türelmét, megértését.
Üdvözlettel,
CIB Bank"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sifarr
senior tag
De most ezzel pont alátámasztottad amit írtam, hiszen kicsalt pénzekről volt szó.
Te erre a hsz-emre reagáltál és ezt emelted ki belőle:
Alapesetben az a jogszabályi vélelem, hogy a számládra érkező pénz jogosan a tiéd.
A hsz-ben az esetet a bankok oldaláról vizsgáltam, ők mit tudnak csinálni egy csalásos utalás esetében. Nem sokat.
Az utalást küldő bank nem sokat tehet. A biztonsági rendszere esetleg jelezheti, hogy gyanús az utalás, pl. nagyon eltér az ügyfél szokásos utalásaitól, de emiatt az utalást még nem tagadhatja meg, az teljesül. Majd utólag megkeresi az ügyfelet, ahogy történt is. De az, hogy az ügyfél azt mondja, hogy nem ő utalt, önmagában kevés, hogy a bank kimondja: csalás, visszaélés történt. Nem is teheti, mert bűncselekmény tényét nem bank, hanem az igazságszolgáltatás mondhatja ki bizonyítás után.Az utalást fogadó bank egy beérkezett összegre úgy tekint, hogy az a számlatulajdonos ügyfélé. Ez a vélelem. Honnan és miből tudhatná, hogy nincs így? A bank számára a tévesen utalt pénz is az ügyfele pénze egészen addig, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője. Ki bizonyíthatja ezt? Az ügyfele, ha elismeri, hogy a pénz nem az övé. Vagy marad a bíróság.
Az ügyfél helyzete, aki a téves utalást kapta egészen más. Mert ő tudja, hogy a pénz nem az övé, hiába van a számláján. Azt a pénzt pedig nincs joga elkölteni. Ha mégis megteszi, akkor bíróság marasztalja el, és kötelezi a pénz visszafizetésére a tévesen utaló tulajdonosnak.
Ez pont ugyanaz a helyzet, mintha pl. találnál 10 milliót az utcán. Nem a tiéd, nem költheted el. Ha mégis és lebuksz, elmarasztalható vagy. -
AssAssynn
őstag
válasz sifarr #24280 üzenetére
Értem, hogy így működik jelenleg. És az én problémám pedig pontosan ugyanez: hogy így működik. Mert szvsz, ha már a kutyáknak vannak jogai, akkor ezt is rendbe tehetnék. Biztosan van rá normális megoldás. De részemről lezárom, mert sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy tudjak ellene tenni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
sifarr
senior tag
Ez nem egészen így van. Volt itt Magyarországon is olyan eset, ...
De, ez pontosan így van.
A bank azt vélelmezi, hogy a pénz a tiéd, ezért védi, őrzi a te pénzedet.
Viszont ha te kapsz olyan pénzt a számládra (téves utalás), ami nem a tiéd, akkor te azt tudod, hogy nem a tiéd.
Ezért ha mégis elköltöd a pénzt, ami nem a tiéd, akkor te tudatosan "elveszed" más pénzét. Ezért már elítélhető vagy. -
válasz sifarr #24280 üzenetére
Alapesetben az a jogszabályi vélelem, hogy a számládra érkező pénz jogosan a tiéd.
Ez nem egészen így van. Volt itt Magyarországon is olyan eset, hogy valaki tévesen kapott a számlájára egy rakás pénzt, elköltötte, utána a bíróság elítélte azzal, hogy nem a saját pénzét költötte el.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sifarr
senior tag
válasz AssAssynn #24272 üzenetére
Azt meg végképp nem akarom elfogadni, hogy a bankok nem tudják egymás között ezt lezongorázni.
A bankok nem nagyon tudnak mit csinálni.
Az ismerősöd esetében a pénzt átutalták egy másik magyar bankszámlára. Az utalás pár másodpercen belül teljesült. Arról a számláról pedig a csalók azonnal továbbutalták egy külföldi számlára, esetleg felvették kp.
Az a probléma, hogy egy teljesült utalást a küldő bank nem hívhatja már vissza. De a másik bank sem terhelhetné meg az "elcsalt" összeggel a számlát és utalhatná vissza a küldő bank megkeresésére. Ehhez a számlatulajdonos beleegyezése kell, aki ugye a csalás közreműködője, miért is engedné. A téves utalások esetében is így van. Jogszabályi eseteket kivéve ez minden esetben igaz, hogy csak a tulajdonos akaratából, beleegyezésével terhelhető egy számla.
Pl. ha a valaki tévesen utal neked pénzt, akkor a bankod csak akkor utalja vissza, ha te ezt megengeded. Alapesetben az a jogszabályi vélelem, hogy a számládra érkező pénz jogosan a tiéd. Amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be, addig a bankod a te pénzednek tekinti.
Ilyen esetben tehát a téves utaló a saját bankjánál elindíthatja a pénz "visszakérését". A te bankod megkeres téged, és ha te elismered, hogy téves utalás volt, és ha hozzájárulsz, akkor a téves összeget visszautalja. Viszont ha nem engedélyezed, akkor a téves utalóra jogi procedúra vár. Téves utalás esetén per a címzett ellen jogosulatlan gazdagodás miatt, csalás, bűncselekmény gyanúja esetében pedig a rendőrségi feljelentés.Az ismerősöd esetében a bank azt azért megtehette volna, hogy nem csak annyit ír, hogy az ügyfél hibázott, hanem tájékoztatja az ügyfelét a lehetőségekről a pénz visszaszerzése tekintetében. Bár csalás esetében ennek az esélye nulla.
-
axioma
veterán
válasz Sanyi.mTs #24276 üzenetére
MAK, ha (kiszamolando, de 2-3 honap) parkolast tervezel es addig is pemap-ozol vele.
Raiff ingyenes, de kiutalni nem, azt ugy kell hogy kersz kb. 5e-ert kartyat hozza kulon es arrol (ha pl. forint kell akkor wise/revo).
Erstenek van me'g nem teljesen public kollega csomagja amiben ingyenes es utalni is normalis a'ru, de nem mentem azota utana. -
Sanyi.mTs
addikt
mi a legjobb megoldás EUR tárolásra? ezek alapján ami szempont: netbank, alacsony vagy 0-ás havidíj. Illetve az se gond, ha alacsony a kiutalás másik számlára (belföldi, külföldi)
-
Fifi
őstag
válasz totyak #24274 üzenetére
Másik kérdésem, hogy a Raiffeisen ATM-nél történő készpénz befizetés hogy működik? Követem az ATM utasításait és amikor kéri, hogy tegyem be az összeget, az egész köteg pénzt egyszerre beteszem a nyílásba, vagy külön-külön bankónként?
Egyszerre kell betenni az egész köteget, viszont amikor kiírja, hogy mennyit tettél be és jóváhagyod az összeget, akkor választhatod azt is, hogy raksz még be egy újabb adagot is. Szóval bankjegyenként is berakhatod, ha úgy akarod.
A befizetett összeg a számlán azonnal jóváírják, felhasználható. Van olyan bank, ahol ezt nem teheted meg, csak a könyvelés után.
Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya Kondíciós Lista
18-19. oldalán találod a KP befizetés díját és a limitjeit, de az aktuális limited befizetés előtt az ATM is kiírja.[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
válasz cappa72 #24201 üzenetére
Ó, nagyon szépen köszönöm, tényleg ott az üzenet. Elég jól eldugták.
Ha nem így lépek be, hanem azt mondom a PC-s bejelentkezésnél, hogy küldjön belépő sms-t, azért fizetnem kell, vagy ennyire azért nem elvetemültek? Csak mert a telefonom nincs mindig net, nem biztos, hogy az app-pal be tudom léptetni magam.
Másik kérdésem, hogy a Raiffeisen ATM-nél történő készpénz befizetés hogy működik? Követem az ATM utasításait és amikor kéri, hogy tegyem be az összeget, az egész köteg pénzt egyszerre beteszem a nyílásba, vagy külön-külön bankónként?
Köszönöm
-
azbest
félisten
válasz #20238798 #24269 üzenetére
Nekem előbb cib kártyával nem sikerült készpénzt felvennem. Azt mondta elértem a napi limitet.
Most azt nem tudom, hogy a cibnél van üzemzavar vagy az erste vezetett be limitet az idegen kártyás felvételre. Más bankokról tudom, hogy max 100eft-t adnak ki idegen kártyával egyben (otp, unicredit) Ersténél a címletválasztó és idegen kártyás limitmentesség szimpatikus volt.
Szerk: na faja, az erste bevezetett 150 ezres napi limitet az idegen kártyás atm kp felvételre [link]
jövő hétvégén 11-12-13án lesz rendszerfejelsztés a cibnél [link]
Ha nem jön a push üzenet, akkor próbáld esetleg kilőni az appot és újra elindítani, utána próbálni. Régen én is jártam már így. Akkor még volt sms küldés alternatív opció a felületen, amit online fizetéskor feldobott... most már csak push vagy qr kód leolvasás van. Utóbbit nem próbáltam, de bosszantó, hogy ledöglött app esetén nincs buta módú alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Alapból úgy derült ki, hogy felhívta a bank az ügyfelet, hogy gyanús pénzmozgást érzékelnek. Kérdezték, hogy ő kezdeményezte-e az xy (külföldi név) nevére x millió forint elutalását? Mert ha nem, akkor valószínű hackertámadás áldozata lett. Mondta az ügyfél, hogy nem, természetesen nem ő kezdeményezte. Na, ettől függetlenül a pénz eltűnt, és jött pár nap múlva a levél, hogy az ügyfél hibája, mert megadta az adatokat.
Én sem teljesen értem a helyzetet, mert nálam otp-nél mindig jön egy sms, aminek a kódját be kell írni az utaláshoz. Azt meg végképp nem akarom elfogadni, hogy a bankok nem tudják egymás között ezt lezongorázni."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SzGee
aktív tag
válasz merqree #24267 üzenetére
ez úgy szokott történni, hogy ilyenkor a belépési adatokkal (amit a hamis oldalon megad a kedves delikvens) belépnek az internetes bankba, majd regisztrálnak egy mobilappot is, az ehhez szükséges kódot az ügyfél persze önként és dalolva megadja (az oldal azt írja, hogy így kap 1 dollárért telefont vagy szükséges a számla befizetéséhez, stb), így megvan a másodlagos hitelesítés is
ügyes, de sajnos a károsult aktív közreműködése nélkül nem lehet végrehajtani, nyilván a bankok ezzel is utasítják el az ilyen panaszokat
hiába jön sms a tranzakcióról, akkor már késő bánat[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
merqree
őstag
Furcsa, hogy több milliót elutaltak, és nem kellett hozzá semmilyen másodlagos engedély.
Furcsa, hogy egy user/pass simán elegendő netbanki belépéshez.
Ezért is hasznos, ha SMS, iSMS vagy push értesítés érkezik MINDEN tranzakcióról. -
Noxy
veterán
Arról meg nem is beszélve, hogy sok embernek a b.kártya tokjában van a PIN kód egy cetlire felírva.
Az emberi hülyeség ellen még nem találtak fel semmit.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
SzGee
aktív tag
válasz sifarr #24264 üzenetére
így van, ráadásul hiába van kétfaktoros azonosítás, ha az ügyfél egy egydolláros telefonért önként és dalolva megadja a netetn az összes kártyaadatát a biztonsági kóddal együtt, telepíti az anydesket, hogy átvegyék a telefonja felett az irányítást, stb... sajnos ez ellen semmilyen biztonság nem véd
-
sifarr
senior tag
válasz AssAssynn #24261 üzenetére
Nem őket kell bántani,
Ebben neked igazad van, s szerintem ezzel mindenki egyet is ért.hanem normális rendszer felépíteni.
Na, ez viszont objektíve lehetetlen. Mármint, ha a normális alatt a 100 százalékosan biztonságos rendszert értesz.
A pénz birtoklása, kezelése, használata, tárolása mindig kockázatot is jelent. Így van ez, amióta pénz egyáltalán létezik. A pénz tulajdonosának pedig van felelőssége ebben. Neki is kell preventív lépéseket tennie a pénze biztonságos megőrzéséért, beleértve a saját ismeretei bővítését. A személyes kockázatvállalás sem kerülhető el.
Így van ez a kp-val is. Ha egy zsebes kizsebel valakit, ki tehet róla? Kinek kellene viselnie a kárt? Kinek átvállalnia és milyen alapon? Ha valaki a párnacihában tartja a kp-ját és egy betöréskor elviszik, akkor ...? Még a lakásbiztosítások is - pénzért - csak nagyon korlátozottan (alacsony összegig) vállalják a kártérítést.
Az elektronikus pénzhasználat nem szüntette meg a kockázatokat, csak más jellegűvé, formájúvá tette. És a kockázatokat megszüntetni itt sem lehet.
Lehetne persze sokkal "biztonságosabb" a rendszer. Lehetne pl. minden utalást többszörösen ellenőrizni. Először az utalás, az utaló személyének többszörös beazonosítását, a jogosultság többszörös ellenőrzését, utána a fogadó fél esetében hasonlóan. Csak akkor egy utalás napokig is tartana sokszoros macerával, és a költsége is nagyságrenddel nőne. Nem járható út. Pont a banki ügyfelek tiltakoznának ellene a legjobban.
Sajnos, azt kell mondani: az ismerősöd így járt. Ahogy naponta sokakat csalók is becsapnak - "hagyományos", nem adathalász módszerekkel is. -
SzGee
aktív tag
válasz AssAssynn #24261 üzenetére
1-2 nap múlva szerinted hol van már az a pénz? azonnali átutalás van, 5 mp-en belül átmegy az utalás
gondolod a bankok nem próbáltak utánamenni? nyitnak egy hajléktalan nevére egy számlát és azonnal továbbutalják revolutra, cryptot vesznek, kiveszik stb
nem lehet őket proaktívan megfogni, itt csak az segít, ha nem kattintunk össze-vissza
chargeback meg csak kártyás vásárlásra vonatkozikIf you leave me, can I come, too?
-
AssAssynn
őstag
Hát szvsz a banknak kellett volna leállítania, vagy visszavonnia az utalást 1-2 napon belül az ügyfél kérésére, a partner bankkal karöltve. Olvastam már itt a fórumon chargeback-ról is, bár azt nem ismerem. Egyre elkeserítőbb a helyzet az interneten. Én azért írtam, hogy figyelmeztessek mindenkit. Azért sok az egyszerűbb ember, akik nem értenek az ilyenekhez, vagy kényszerűségből használják. Nem őket kell bántani, hanem normális rendszer felépíteni.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SzGee
aktív tag
válasz AssAssynn #24258 üzenetére
tele volt az összes internetes oldal ezekkel az adathalász kísérletekkel, ha a netbankart megnyitod az alábbi fogad, nem tudom mit kellene még a banknak csinálni, hogy az emberek picit felelőségteljesebben bankoljanak sajnos mindenki a pénzünkre pályázik, rajtunk is múlik, hogy odaadjuk-e nekik
pld: [link] [link] [link] [link]
szerintem a bank itt minden lehetséges eszközt megtett, hogy figyelmeztesse az ügyfeleit, más kérdés, hogy az emberek többsége az interneten csak a facebookot és az instát ismeri
egyre több embernek, lassan generációknak büdös a munka, a semmiből szeretnének meggazdagodni, mert ezt látják a közösségi médiákban
nagyon rossz fele halad a világ[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek a levelezőfiókjait már hetek óta bombázzák az MKB bank neve alatt futó kamu üzenetek.
A valóságra teljesen hasonlító mkb-s, meg telebankar-os email címekről érkeznek ezek az üzenetek, és van bennük egy link, ami elvisz egy olyan weboldalra, ami 100%-ig egyezik a bank hivatalos online belépési oldalával, csak ugye a link-ből derül ki, hogy kamu.
Figyeljetek oda nagyon rá. Az egyik idősebb barátom belépett a linken, és leemeltek több millió forintot a számlájáról. Felhívta a bankot telefonon, bement hozzájuk, volt a rendőrségnél is, de a napokban kapott egy levelet a banktól, hogy nem tudnak mit csinálni, hanem ő volt a hibás, hogy belépett. Ennyit ezekről. Figyeljetek oda nagyon."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
azbest
félisten
válasz kuksa90 #24256 üzenetére
Nem user hiba, hanem szétbarmolta az adatait az app, azért mert az appban megnéztem a kapott kódot, közben meg talán ráfutott egy rendszerhibára épp és hülyeséget csinált. Az egy normál use-case, hogy ha rákantintassz, akkor megnyílik az app és az appban is megnézheted a kódot, ami az értesítésben volt.
Eleve az egy invalid működés, hogy ujjlenyomat használat után az app pin kódjára dob hibát, amikor az app rögzíti azt, nem kívülről változtatható. Az ujjlenyomat nélküli pin kódos mód pedig persze működött.. kivéve egy időszakban, amikor mindenre csak hibát dobott az app, mert lerohadt a szerverük.
Máskor nem lépek be kódolvasáshoz az appba, ezért nem jött ki talán. Vagy tudomis én hogy mi a gány van ezzel, de nem nagyon tudják, hogy kell normálisan kezelni a frissítéseket, tesztelést. Mondom ezt úgy, hogy évekig fejlesztettem hasonló appokat nagy cégeknek. Sőt, egy ex fejlesztőjük kollégám
A lényeg, ha fejreáll valakinél az app a szar rendszerük miatt, akkor a problémás rész van az egész app újraregisztrálásával megoldódhat. Most csak azért írtam be ezt, mert múltkor is ráfutottam baromságukra.
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz azbest #24253 üzenetére
Nem értem... Ha júzerhiba, akkor miért az appot fikázod? írd be, hogy: "elcsesztem, no para, az app jó..."
Szinte minden héten téma, hogy milyen sz@r az app. Nálam tízből egyszer van lassulás, de eddig mindig tudtam vele fizetni, utalni. Aki nem követi a fikázóteam ténykedését, az egy frászban van...feleslegesen.
tahepa: ja, nekem is voltak Barion, meg simple átmászkálások.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
azbest
félisten
válasz kuksa90 #24252 üzenetére
ki kellett kapcsolnom, majd vissza kellett kapcsolnom a biometrikus azonosítást. Bár más errorokat is dobált még este.
java bankos tranzakcióhoz megerősítő kódra rákattintottam véletlenül a popup olvssása helyett s az appon belüli üzenetekböl olvastam így ki. Akkor hullhazott szét valami benne.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Na a cib mobilapp megint fejreáll?
Előbb az ujjlenyomatos belépés halt el... most meg már pin kóddal sem megy. Vagy előbb kell egy sikertelen pint mondó ujjlenyomatos próbálkozás, hogy utána pinnel menjen... szerencsétlenek. Pedig ma nincs is rendszerfejlesztés [link][ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz sifarr #24245 üzenetére
"Megjegyzem, a CIB úgy tűnik szeptember 8-tól hárít. Már beharangozták az kondíciós listán változtatás."
Csak idő kérdése és az összes bank árat emel, tehát a munkás emberek fogják ezt is megfizetni.
Anno mikor kitalálták, hogy meg kell adóztatni a bankokat, állították hogy nem lesz az emberekre terhelve...
A banki adó előtt a K&H-nál havi 500 000-et vehettem fel ingyenesen, volt több ingyenes utalás stb, amint jött a banki adó ezek mind megszűntek...(^)(>.<)(^)
-
sifarr
senior tag
válasz merqree #24238 üzenetére
Itt nincs nagy forgalom?
Nincs. 7,5 év alatt 4618 hsz nincs napi kettő.
Ha abból pedig levonod, hogy ott meg az N26-ról van eszmecsere ...
A Revolutot nem engedném ide, az azért más, mint egy hazai számla, de a Wise bőven elférne.
A legtöbb, átlagos jövedelmű - hol nyissak olcsó számlát - kérdezőnek valójában a Wise lenne az optimális. Annál az újabb különadó átterhelésétől sem kellene tartania.
(Megjegyzem, a CIB úgy tűnik szeptember 8-tól hárít. Már beharangozták az kondíciós listán változtatását.) -
nubreed
veterán
A CIB Bank mobil applikációban hogyan lehet előtúrni az adott számlához tartozó IBAN számot?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nagyúr
Raiffeisen hűségprogram:
Kaptam ma levelet, hogy hurrá, elétem valami poontgyűjtögetős dologgal kedvezményt!
Na mondom legyen... megnézem... érvényes: 2022-05-31
Gratulálok a hűségprogramot üzemeltetőknek.
Gondoltam megosztom, hátha más is járt mostanában így.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vacs
veterán
válasz Flowtation #24234 üzenetére
Szia.
Saját tapasztalat, hogy azzal jársz a legjobban, ha telefon felhívod az otp-t, illetve a másik bankot ahova mennétek és megkérdezed minkét helyen.
Szintén saját tapasztalat, hogy érdemes többször telefonálni, mert az egyik ügyintéző ezt mondja, a másik már picivel több információt, a harmadik még többet (vagy kevesebbet)!(^)(>.<)(^)
-
TrollBalint
addikt
válasz nubreed #24227 üzenetére
Eljuttatod a pénzd a Wise-ra (kártyás feltöltés, utalás, ahogy neked kényelmesebb, olcsóbb) Magának az utalásnak nincsen plusz költsége Wise oldalon, de úgy rémlik a kártyás feltöltésnek mintha lenne. Miután megérkezett (én utalni szoktam, néhány perc és ott van) már át tudod váltani amire akarod. Mikor váltod, kiírja, hogy mennyiért vált, és mennyi extra díjat számol fel ezért és itt még el tudod dönteni, hogy tényleg átváltod, vagy inkább mégsem.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire való ide, ezért inkább offban hagyom. OTP topicból jövök, ez lenne a kérdésem:
[link]
Első körben csak nagy vonalakban érdekelne a dolog.
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
sifarr
senior tag
válasz merqree #24230 üzenetére
Teljesen jogos a kérdésed. A Wise nem idevaló.
Ugyanakkor amióta a Wise egyedi, magyar számlaszámot (GIRO) ad, valamint része az AFR-nek is, azóta simán beleillik ebbe a topicba is. Akkor is, ha nem bank.
Simán jó, használható hazai bankszámla helyett. A költsége pedig veri a legtöbb hazai számlacsomag díjait.
Mivel a Wise-topicban nincs is nagy forgalom, ezért ezt a topicot se terhelné túl.
Én belevenném a topic témakörébe, de nem vagyok topicgazda.
Viszont ollie moderátor, ha ő nem küldte ő nem küldte "helyre" a kérdezőt, akkor ezt tekinthetjük akár a topic prifilbővítésének is! -
merqree
őstag
Ez most melyik topic végül?
-
válasz nubreed #24227 üzenetére
Wise-on létrehozol egy Forint és egy Euró számlát. A Forint számlára utalsz (vagy inkább bankkártyáról feltöltesz, mert olcsóbb), majd utána átváltod euróra, és automatikusan az euró számládra kerül.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nubreed
veterán
Köszönöm. Most lehet hülyeséget kérdezek, de sajnos nem világos. Tehát ha Ft -ot utalnék a Wise -ra, az automatikusan átváltódik Euróra vagy az utalt összeg megérkezése után én magam egyszerűen át tudom váltani a beérkezett Ft -ot Euróra?
-
kammler
senior tag
válasz pajorgergo #24218 üzenetére
Sőt, még a K&H szép kártya is ilyen. Fel is hívtam őket, mondom ez hogy. Azt mondja ha nem lett letiltva valami miatt, akkor az új kártya száma ugyanaz lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Sziasztok! Ha mondjuk lenne egy Wise fiókom és arra Ft -ban utalok pénzt és azt szeretném, hogy ez euróra váltódjon át, azt a Wise a napi középárfolyamon számolja át minden egyéb költség nélkül?
-
bigdady
nagyúr
válasz pajorgergo #24218 üzenetére
Meg a hátsó kód. Persze
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok,
az lehetséges, hogy a lejárt hitelkártya helyett amit küldenek, annak a száma megegyezik a régivel és csak a lejárat dátuma változik? (korábbi Budapest Bank Classic hitelkártya)
-
TrollBalint
addikt
-
pictigjis
senior tag
megint levontak penzeket a granitnal isms-re is
ugyfelajanlast+szelfit az utolso pillanatban meghosszabbitottak augusztus 31-ig
-
Peter.70
addikt
Gránitbankos kártyával akartam online fizetni. Kért SMS kódot, sms-t megkaptam, beírtam, utána kért jelszót. Milyen jelszót kér?
-
sopruk
senior tag
Ha még ma veszek fel kp-t a Gránitos kártyámmal automatából, az még a májusi 150e.-es keretbe fog beleszámítani?
Vagy lehet csak holnap könyvelik és ezért már a júniusiba számolják be?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kammler #24208 üzenetére
általában nem éri meg semelyik plusz végű gránit csomag, csak nagyon kivételes esetben. ha most a különadók miatt változnak a csomagok, akkor meg az összes fog, szerintem.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
pictigjis
senior tag
gránitnál éppen nem működik a szelfis számlanyitás (még a feleségemet is gyorsan meghívnám)
írtam nekik egy mailt, és pár percen belül válaszoltak:
Kedves xxx,
hamarosan orvosoljuk a hibát, amelyért elnézését kérjük.
Kérjük, a holnapi napon ismételje meg a számlanyitást.
Üdvözlettel,
-
axioma
veterán
válasz Hintalow #24202 üzenetére
Fogalmazzunk ugy, hogy ha mar elore megnyitott (elozo tranzakcio... nem egy ritka eset) alkalmazasod van, akkor bugos, nem tudod megtalalni, csak ha atmesz masik tab-ra majd vissza. Honapokkal ezelott egy eleg hosszu listat kuldtem a hibakrol, erre legalabb azt irtak hogy megnezik, de volt olyan ami hiba de szerintuk feature es nem tervezik megoldani
-
nagyúr
válasz totyak #24200 üzenetére
Hol érkezik meg ez az üzenet? Sem SMS-ben, sem mailben, sem a mobilos applikáción belül nem találom.
A mobil app-ban lesz majd, a Műveletek fülön fogod megtalálni, ott is a legtetején, a "Tranzakciók aláírásánál", és ott lesz a "bejelentkezés xyzkff" - és ebből a "xyzkff" lesz az azonosító. Na arra rápöttyintve fogod tudni azonosítani a belépést.
Az azonosító a belépést generáló azonosító, nem egy megadandó kód.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest