Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz sajtos365 #32193 üzenetére
Jelenleg egy 40e Ft-ot szelfis akció van.
Illetve ajánlói kódos.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
RR-13
őstag
válasz sajtos365 #31924 üzenetére
Mikor kérted így, és mennyi idő volt amíg megcsinálták?
Ezt én nem ajánlottam, mert nem azonnali, mint pl. a videóbankos, és a személyes módosítás.Gondolom az appos újra regisztrálást is elszeretné végezni az új telefonszámra, és ahhoz meg minél előbb kell az új szám berögzítése a rendszerben.
-
RR-13
őstag
válasz sajtos365 #31771 üzenetére
"A fizetési kérelem fogadásánál a bankszámlához tartozó utalási díjak az érvényesek."
Akkor, ha törvényileg nem díjmentes, tehát mivel jelenleg MNB rendelet írja elő a díjmentességet ezért a Fizetési Kérelem fogadása, jóváhagyása is díjmentes.
Teszteltem már, és hónap végén sem terhelt semmilyen díjat a Gránit, és a Raiff sem.De már itt a Topikban más is így oldotta meg a lakás vételét, és díjmentesen utalta el a vételárat a vevőnek a Fizetési Kérelemmel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sajtos365 #31583 üzenetére
2024dec 31ig ingyenes a deviza számla. És a kártya 1 évig.
Utána van díja a kártyának, 19,90 EUR
Számla 2025-től (jelenlegi tudás alapján) 0,5 EURJó deal, egy éves távban mindenképp.
+ ha valaki váltani akar akkor 9-17 között munkanapokon középárfolyamon tud váltani kb 550 ezer forintig a két számla között. Kártyás vásárlásra nem érvényes, a középárfolyamon váltás. Csak ha előre váltottál devizát a számládra és azt használod fel.#31587 simpley
Hm, ez egy érdekes dolog, nem kellene díjuk legyen devizaszámlánál.
De tudok olyanról, aki forint számlára kéri a nyugdíját (€ részét is ) ... azt sem értem igazán... de hát ő dolga...[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz sajtos365 #31220 üzenetére
Fizetni tudok a kártyával, chippel, aztán érintéssel is.
Wallet-ben nem tudom megnézni, és fizetni vele. Telefonnal. Ha rákattintok, csak tölt. Videó
Ha PC-n böngészőben letörlöm a kártyát a payment oldalon, a walletben akkor is ugyanígy megmarad[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
válasz sajtos365 #25399 üzenetére
nem. az a múltbeli utalásokból hoz fel (és onnan sajnos törölni sem lehet).
a kedvezményezett neve doboz oldalán van egy stilizált ember ikon, arra kell rányomni.
(a kettő között a különbség, hogy a sablon betölti a közleményt és az elmentett összeget is)
-- mindez Android-ra igaz.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
axioma
veterán
válasz sajtos365 #24167 üzenetére
Oh, elfelejtettem kiirni az okot.
Sajtcetlit adtak a penztari kifizetesrol. 100x jobban orulnek egy pdf-nek [alairva ha nagyon igazolgatni kene az eredetiseget, bar ahhoz eleg lenne a szigoru sorszamozas es naluk minden tarolva]. Kizart h valaha foglalkozne'k me'g vele, csak a ne'ni 'hu de extra bonyolult!' sapitozasa fog megmaradni. -
addikt
válasz sajtos365 #24017 üzenetére
nem hiszem, valószínűleg ugyanaz van, mint anno rr-13-nak volt, főleg ha sms se jön.
telefonszámot nem kéne kérnie, hiszen azt megadtad a bankszámla nyitásakor (az előző telefonra telepítéskor is kellett)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
andrás47
senior tag
válasz sajtos365 #24011 üzenetére
Köszönöm, mindkét teló megvan még, tőrőljem először le a régiről, (azon most nincs net sem bekapcsolva, csak az új telón)most próbáltam, de nem sikerült egy órát dobot be az appra, gondolom zárolta valameddig de ezek szerint nem fogad el így valamit, pedig amiket kér jónak kell, hogy legyen. Próbáljam máshogy?
-
sajtos365
tag
válasz sajtos365 #23943 üzenetére
Regisztráltam egy fiókot náluk, ismerkedem vele.
Ami fizetős:
Az elektronikus számlák 18 hónapon túl megőrzésének éves díja 1490 Ft, de nem muszáj igénybe venni, egyébként a bankszámlakivonaton továbbra is látható a fizetés ténye. -
axioma
veterán
válasz sajtos365 #22595 üzenetére
Elvileg lenne, gyakorlatban 1 honapon belul csak tobbmillional van annyi kamat [diszkont veteli arfolyam es a nevertek kozti kulonbseg ami a toke jovedelme es mint olyan adokoteles], h az szja nominalisan elerje az egesz forintokat. A tobbinel megeszi a kerekites, vagyis nem nyersz azon hogy kolcsonadod a penzed az allamnak, es 0 nyereseg adoja is 0.
-
sifarr
senior tag
válasz sajtos365 #22107 üzenetére
Magyar nyugdíjat kérhetek Wise-ra?
Nem tudom. Korábban, lehet már több mint 1 éve is, itt a topicban volt erről szó. Akkor valaki azt mondta, hogy nem engedik. Azóta ez akár meg is változhatott. Meg kell kérdezni a nyugdíjfolyósítótól (kincstár).
Ami érdekes, hogy a kincstárszámlánál be lehet állítani a Wise számlát célszámlaként, hiszen sima GIRO. Furcsa lenne, ha ugyanaz a "cég" a nyugdíjat nem utalná oda.
De kis hazánkban minden elképzelhető. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz sajtos365 #22025 üzenetére
Mivel ős OTP-s voltam, fogalmam sincs, hogy mi hogy megy a konkurens bankoknál.
Egy hátrányt már alapból tudok, hogy az OTP bankautomatában történő számlára befizetést el lehet felejteni a többi bankkal.
Egyébiránt csak utalni szoktam mobilbankon keresztül, rezsit, meg, ha veszek valami használt cuccot. Illetve internetes vásárlásnál elég kényelmes, hogy feldobja az értesítést az alkalmazás, és ujjlenyomattal elfogadom a vásárlást.
Viszont nem tetszik, hogy belebegtették, hogy fizetős lesz az OTP-nél a mobil és webbankolás.. Az ingyenes csomagról meg semmi infó. Ha meg csak annyi lesz ingyen, hogy megnézd mennyi összeg van a számládon, én havi 500ft-ot, ezzel éves szinten plusz 6 ezret fizetni nem igen szeretnék.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
sifarr
senior tag
válasz sajtos365 #21757 üzenetére
Hol van ez leírva?
tonyrulez már megválaszolta.tonyrulez
A Bajnok és a pluszos verziójáról meg is feledkeztem. Csak a "Magas kamat" járt a fejemben , mert nekünk az van. Ott már az 1 forintos egyenleg is kamatozik.
Elengedhetetlen csomag! -
tonyrulez
őstag
válasz sajtos365 #21757 üzenetére
Hirdetményben benne van, hogy (Bajnok esetén) 500k-ig alapkamat-3%, afeletti összegre pedig alapkamat-1,5%. Megjegyzem ez mindig is így volt, csak az alapkamat most kezdett el folyamatosan nőni, 0,6%-ról június óta felment 2,1%-ra, így a kivonások után nem negatívba (=0) megy a kamat. És nem is most kezdett kamatot fizetni, 2 hónapja is kaptam már. (akkor érte el 1,65%-ot az alapkamat, vagyis így lett 0,15% a kamat).
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
addikt
válasz sajtos365 #18871 üzenetére
nem tudom, én a másik vallás híve vagyok. de az apple OS-e sokkal zártabb, mint android; így azt gondolnám, hogy jailbreak nélkül nincs ilyesmire mód ios-nél.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz sajtos365 #18867 üzenetére
Ezzel próbáld meg esetleg:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.island&hl=en&gl=US
Ez az app gyakorlatilag létrehoz egy work profile-t a telefonod-on, ami független a rendes fiókodtól. Magyarán az ide klónozott alkalmazások kétszer lesznek telepítve és nem fognak tudni egymásról (kivéve, ha valami device Id-t check-el a gránit app-ja). Notification-ök megérkeznek az island-en kívülre is.It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
tonyrulez
őstag
-
-
válasz sajtos365 #18760 üzenetére
Barionnal lehet vidékről is kp-t feltölteni
Nekem a kp kivét a problémás:
Betéti bankkártyával idegen ATM-ből. 490 Ft + 0,75%
Vagyis ha kiveszek helyben 20k-t, az 840.-HUF. Mondjuk hónapok telnek el úgy hogy kp-t kell felvennem, de nah[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz sajtos365 #18747 üzenetére
Köszi!
Kb mindkettőnél az jött ki, hogy a gránit és a magnet a legolcsóbb.
Pl. a Gránit digitális plusz csomag esetén rengeteget spórolhatok, mert most éves szinten elmegy
- 16e SMS-re
- 16e a beszedésekre
Ez a gránit esetén ingyenes, de mi a drágább?
- készpénzfelvétel
- nincs helyben bankfiók/automata, csak 100km utazással érhető el
- hol van még apróbetüs rész amit nem vettem észre?
Gondolom a "Számlazárás díja" az csak egyszeri költség amikor megszűntetem a bankszámlát, és nem havi rendszeres költség.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dptrsk
addikt
válasz sajtos365 #18379 üzenetére
Itt nem teljesen ez történik
Te veszel valamit ma x-ért kártyával, a számládon foglalásra kerül, de az egyenleged csak könyveléskor csökkenti.A bolti példával élve, ma veszel valamit, amit 2 nappal később fizetsz ki, lehet közben felment az ára, amit meg kell fizetned.
Te vettél x devizát y nap múlva érvényes árfolyamon
Ha ezt el akarod kerülni, utalás vagy saját számlán átváltani(pl. Revolut) és úgy fizetni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sajtos365 #18075 üzenetére
Én még nem látom a 7.0-ás verziót (Android, Google Play Store), de két héttel ezelőtti van fenn, amiben pont a PSD2-es azonosítás szerepelt új funkcióként. (De idén még nem vásároltam online, így személyes tapasztalatom nincs.)
-
István89
tag
-
István89
tag
válasz sajtos365 #18071 üzenetére
Lehet, igen. Aktív az ebank alkalmazásod? Ez az alap beállítás, ha ez nincs, akkor van az sms+ jelszó változat.
Részlet az oldalukról:
aktív GRÁNIT eBank mobilbanki applikációval rendelkező Kártyabirtokosaink esetén - alapbeállítás szerint - az adott bankkártyás fizetéshez küldött üzenet eBankban rögzített azonosítóval (mPIN/TouchID/FaceID) való megerősítésével
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz sajtos365 #17625 üzenetére
Webshopban mi értelme Google Payjel szarakodni? Majdnem mind elfogad simán bankkártyát is és vélhetően sokkal több, mint amennyi Google Payt.
Meg akkor te mindig távol a kártyádtól akarsz a kártyáddal webshopban fizetni? Sokkal életszerűbb, hogy egy légtérben vagy a kártyáddal, amellyel a webshopban akarsz fizetni. Akkor minek ehhez Google Pay? Vagy ennyire paranoiás vagy?
-
Oliverda
félisten
válasz sajtos365 #17582 üzenetére
A Revolutnál van (GIRO-kódos) magyar gyűjtőszámla amire belföldi utalásnak minősül a pénzküldés.
Egyébként nem tűnik rossznak a CIB->Barion->TW/Rev útvonal, már ami a költségeket illeti. 100K-t mindössze 200 forintba kerül feltenni a számlára.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest