Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
kuksa90 #24256 üzenetére
Nem user hiba, hanem szétbarmolta az adatait az app, azért mert az appban megnéztem a kapott kódot, közben meg talán ráfutott egy rendszerhibára épp és hülyeséget csinált. Az egy normál use-case, hogy ha rákantintassz, akkor megnyílik az app és az appban is megnézheted a kódot, ami az értesítésben volt.
Eleve az egy invalid működés, hogy ujjlenyomat használat után az app pin kódjára dob hibát, amikor az app rögzíti azt, nem kívülről változtatható. Az ujjlenyomat nélküli pin kódos mód pedig persze működött.. kivéve egy időszakban, amikor mindenre csak hibát dobott az app, mert lerohadt a szerverük.
Máskor nem lépek be kódolvasáshoz az appba, ezért nem jött ki talán. Vagy tudomis én hogy mi a gány van ezzel, de nem nagyon tudják, hogy kell normálisan kezelni a frissítéseket, tesztelést. Mondom ezt úgy, hogy évekig fejlesztettem hasonló appokat nagy cégeknek. Sőt, egy ex fejlesztőjük kollégám
A lényeg, ha fejreáll valakinél az app a szar rendszerük miatt, akkor a problémás rész van az egész app újraregisztrálásával megoldódhat. Most csak azért írtam be ezt, mert múltkor is ráfutottam baromságukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest