Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#20238798 #24269 üzenetére
Nekem előbb cib kártyával nem sikerült készpénzt felvennem. Azt mondta elértem a napi limitet.
Most azt nem tudom, hogy a cibnél van üzemzavar vagy az erste vezetett be limitet az idegen kártyás felvételre. Más bankokról tudom, hogy max 100eft-t adnak ki idegen kártyával egyben (otp, unicredit) Ersténél a címletválasztó és idegen kártyás limitmentesség szimpatikus volt.
Szerk: na faja, az erste bevezetett 150 ezres napi limitet az idegen kártyás atm kp felvételre [link]
jövő hétvégén 11-12-13án lesz rendszerfejelsztés a cibnél [link]
Ha nem jön a push üzenet, akkor próbáld esetleg kilőni az appot és újra elindítani, utána próbálni. Régen én is jártam már így. Akkor még volt sms küldés alternatív opció a felületen, amit online fizetéskor feldobott... most már csak push vagy qr kód leolvasás van. Utóbbit nem próbáltam, de bosszantó, hogy ledöglött app esetén nincs buta módú alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest