- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#20238798 #24269 üzenetére
Nekem előbb cib kártyával nem sikerült készpénzt felvennem. Azt mondta elértem a napi limitet.
Most azt nem tudom, hogy a cibnél van üzemzavar vagy az erste vezetett be limitet az idegen kártyás felvételre. Más bankokról tudom, hogy max 100eft-t adnak ki idegen kártyával egyben (otp, unicredit) Ersténél a címletválasztó és idegen kártyás limitmentesség szimpatikus volt.
Szerk: na faja, az erste bevezetett 150 ezres napi limitet az idegen kártyás atm kp felvételre [link]
jövő hétvégén 11-12-13án lesz rendszerfejelsztés a cibnél [link]
Ha nem jön a push üzenet, akkor próbáld esetleg kilőni az appot és újra elindítani, utána próbálni. Régen én is jártam már így. Akkor még volt sms küldés alternatív opció a felületen, amit online fizetéskor feldobott... most már csak push vagy qr kód leolvasás van. Utóbbit nem próbáltam, de bosszantó, hogy ledöglött app esetén nincs buta módú alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gitáros topic
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest