Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz axioma #17544 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ. Nem írtam le (vagyis leírtam, de végül töröltem, mert nem akartam nagyon sokat offolni), hogy épp az erstét hagytam ott másfél éve és keményen megdolgoztak érte, hogy soha a büdös életbe be ne tegyem a lábam egyetlen fiókjukba se, pedig elég türelmes és lojális típusnak tartom magam. :B

    Betéti kártyát csak kp-felvétre használnám, az nem gond. Havi 2-3 utalással, 2-3 állandóval és 1-2 csoportossal számolok.

    Eddig mindig egy helyen volt a hitelkártyám és a bankszámlám, ami nagyon kényelmes volt, de ehhez most nem is ragaszkodom.

    @sifarr: neked is nagyon szépen köszönöm a hozzászólást.
    Nem fogalmaztam a legjobban, ezt elismerem. Az app+netbankra csak azért mondtam, hogy előny, de nem feltétel, mert azokból kiindulva, amiket az elmúlt években használtam, kizárt hogy rosszabb legyen, mint a cib-é :D
    Kb. hat éve jöttem el az UniCredittől, az akkori, folyamatosan fejlestés alatt álló SpectraNet is köröket vert a CIB mostani felületére. Igazából az Erste netbankja piszkosul tetszett, nem sokkal azelőtt vezették be, hogy ott kellett, hogy hagyjam őket, az pedig elég magasra tette a lécet.
    Netbankot és mobilappot alapvetően havonta egyszer-kétszer használok, eseti átutalásnál és hitelkártya-törlesztésnél. Annyi időre pedig bármit elviselek - ahogy a cib-et is elviseltem eddig. Csak ma kétszer is megtréfált, és megint a legrosszabbkor mondott nálam csődöt, s volt kínszenvedés, mire sikerült egyetlen megbízást megadnom.

    "Az az előnye is megvan, hogy bármely bank hitelkártyáját választhatod hozzá"
    Mármint ez technikailag lehetséges, így van megoldva?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés