Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Most szeretnék utalást intézni, mert végre nyugi van, erre természetesen pont most nem működik a CIB...
Már sírva röhögök rajta...
10 perccel ezelőtt a feleségem banki dolgait még tudtam intézni, a sajátomat meg már nem
Kabaré.... -
fil
őstag
Ha lekopott azzal már nem tudsz mit csinálni, de gondolom ki lehet cseréltetni. Az, hogy a jogsit vagy útlevelet nem fogadták el ,az szerintem törvénysértő, mert mindkettőt köteles Mo.-n mindenki elfogadni személyazonosításra. Egyébként én nem is hordom magammal a személyimet, mivel a jogsít úgyis kell, minek mellé más. Még nem került rá sor, de ha esetleg elveszne könnyebb az ügyintézés, ha van egy másik érvényes igazolvány, meg így nem is kopik.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
A jobb alsó sarokban lévő hologrammos matricát. Látszott hogy volt ott valami, de a fény visszaverő képessége már nem volt meg. Döntögetni kell a kamera előtt, hogy látszanak e. A fényképen lévő megvolt. Nem tudom, hogy kopott le észre sem vettem. Amúgy hót vicc ez az azonosítás. Jogsit, útlevelet bármit tudtam volna mutatni extraként, de semmit sem lehetett csak személyi. Fő állásban terrorista vagyok és minden iratomat hamisítom.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
"lekopott az egyik biztonsági elem,"
Mit hiányoltak?
Én a bankkártyák közt tartom, kitolós tartóba, minden ki/be nyomásnál súrlódik, még ha a személyit ki sem veszem.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
agroman
senior tag
Sziasztok!
Videobankon keresztul szeretnek a Granitnal szamlat nyitni.
Milyen technikai feltetelei vannak ennek? Mi kell hozza? Mobil eleg?------
-
veterán
válasz UberMutant #11388 üzenetére
Köszönöm
Akkor csak ingyen kp felvétre használom, ha a másik számlánál nem lenne elég 2 alkalommal 150e . -
Dinter
addikt
Ha bankváltást kezdeményezek, és bezáratom az OTP számlát, akkor ingyen utalják át a pénzem vagy ugyanúgy ki kell fizetni?
-
veterán
Az Erste visa hitelkártya visszatérítése a revolut feltöltésre is ad 1%-ot? (Azt hiszem joker vagy mi a neve)
-
margithid
veterán
Nem értem Raiffeisennél minek van alapszámla...
Drágább mint egy Mindennapok 2.0, nekem csak arra kellene egy díjmentes számlaszám, hogy egy hónapban fogadjak róla egy összeget, aztán átvezessen egy másik számlámra.
Erre akkor Forint alapú számlák közül a Mindennapok a legalkalmasabb, nem? -
Golyobis
aktív tag
Szerintem valahol az "általános feltételek" vagy valami hasonló mindenre vonatkozó szerződésben volt. Inkább talán azt tudom elképzelni hogy lakossági számlákra vonatkozik. Nekem csillag van, és a netbank felületén van egy olyan rész hogy nyilatkozni lehet az ingyenes készpénzfelvételről... a lényeg hogy csak egy bankszámlára lehet érvényes a dolog, de magnetnél nem kell nyialtkozni, gondolom azért mert már máshol nyilatkoztál hogy amúgy sincs máshol bankszámlád.
Más:
Mennyire biztonságos mobilról bankolni, ugye itt egy helyen történik az elvileg kétlépcsős azonosítás, ha fertőzött a mobil akkor mind az sms kódot mind a belépési kódot megszerzik. Vagy akár át is vehetik az uralmat a már bejelentkezett, megerősített készülék fölött, és tizedmásodperc alatt utalást csinálhatnak?
-
Golyobis
aktív tag
válasz Apollo17hu #11357 üzenetére
Szia, én most nyitottam magnetnél számlát, ott asszem a szerződések között valahol szerepel hogy nem lehet máshol bankszámlád ha jól értettem.
-
veterán
-
margithid
veterán
Esetleg milyen mód van még nem bankban történő számla befizetésre Raiffeisennél?
-
Hintalow
senior tag
válasz margithid #11375 üzenetére
Szerintem ilyet semmelyik bank nem tud magyarországon.
Amelyik banknak vannak egyáltalán már befizetős ATM-jei (Rafi most kezdi el kipakolgatni őket országszerte) ott csak a saját rendszerükön belül lehet ezt megtenni.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
nagyúr
válasz VikMorroHun #11372 üzenetére
13 éve van cib-es kártyám és havi 100-200 kártyás tranzakciót bonyolítok, és még sose fordult elő, hogy ne tudtam volna fizetni. Kb. 5-ször találkoztam már olyannal, hogy azt írta ki a terminál, hogy elutasítva, de aztán 20 mp múlva mindig engedélyezte.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pomk
őstag
-
VikMorroHun
őstag
Változatos az élet a Cibnél. Hol az ügyfél azonosítójuk megy tönkre (ekkor semmi sem működik), most csupán 3 boltból kettőben utasítják el a bankkártyámat...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ha már IBAN szóba került:
Hol lehet egy számlaszám BIC/SWIFT és IBAN-számait megtudni, úgy hogy nem a banktól kérdezzük?
Ha jól tudom az IBAN-szám bankon belül is változhat.
Köszi! -
Dinter
addikt
Sziasztok, kicsit off.
CIB Mobil alkalmazásban hol tudom megjeleníteni a számlaszámom 3*8 számként, kötőjellel elválasztva? (mint az OTP-s appban van, hogy ne az IBAN-ból kelljen kiművészkedni.)
-
dptrsk
addikt
válasz margithid #11363 üzenetére
0,15%, minimum 264(<—ez 176.000 forint 0,15%-a) azaz 176.000 alatti utalásnál a minimum összeg fizetendő + 20.000 felett a 0,3% tranzakciós illeték.
Abban igazad van, 100.000 utalásánál csak 80.000 után kell fizetni a tranzakciós illetéket, azaz 264+240 a díja[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Raiffeisennél van valaki?
Két kérdésem lenne.
Mindennapok 2.0 számlacsomag esetén kötelező bankkártyát is igényelni vagy lehet betéti kártya nélkül is igényelni számlacsomagot?Azt jól látom, hogyha direktneten keresztül szeretnék utalni, akkor jobban megéri mondjuk 100 000 Forintot nem egyben elutalni, hanem 5 X 20 000 Forintot?
Mert azt írja, hogy az utalás bankon kivülre 0,15%, min. 264 Ft,
max. 6.322 Ft, de 20.000 Ft feletti összegrészre további + 0,3%, max. 6.000 Ft.
Ezt jól értem? Mert ha igen, az nekem kicsit furcsa. -
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy bankszámlát nyitni, olyan bankkártyával, amit tudok használ online vásárlásra. Egyelőre kb valamikor menne rá pénz, valamikor nem, szóval bizonytalan. Tudtok esetleg ajánlani valamit, hogy miket nézzek? Milyen bank, stb. OTP-n gondolkodom, mert sok helyen van automatája, fiókja, de talán vannak még olyan bankok amik nincsenek elmaradva annyira. Városban úgyis van minden. Minél jobb költségei legyenek, etc.
-
mentic18
aktív tag
Írtak a curve-től, hogy távolítsam el a play store-os hozzászólásomból az egyedi kódomat 24 órán belül. Remélem, mindenkinek írtak aki megosztotta. Bár most már megint fogom tudni használni, végre lesz a kártyámon pénz. De ez azért fura, mert hónapok óta fent van, eddig senkit sem zavart.
Samsung Galaxy A53 5G
-
dptrsk
addikt
válasz Apollo17hu #11357 üzenetére
K&Hnál nincs kamatkedvezményed a meglevő számla miatt? Ha megszüntetes, lehet magasabb lesz a törlesztő.
Nézd meg a magnetes hirdetményt mik a kondiciok a te csomagod esetén.
1 MÁKnál veszel állampapírt kártyás vásárlással, ez díjmentes(az utalásnak lenne díja)
ha visszaváltod/lejár az állampapír futamideje, akkor ha nyilatkoztál webinkcstárban hogy tied a számla, akkor díjmentes a kiutalás. -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
K&H-nál, Cib-nél és Magnetbanknál van számlám. Utóbbi kettőnél jelenleg 0 forint a számlavezetési díj, de ez a Cib esetében meg fog szűnni, mert nem fogom teljesíteni a minimumfeltételeket. Emiatt a Cib-es számlámat felmondom.
Azon gondolkodom, hogy megszüntessem-e a K&H-s számlámat is. K&H-nál van lakáshitelem és lakásbiztosításom (meg igazából minden rendszeres megbízás és csoportos beszedés ide van beállítva).
Szerintetek járható út, hogy mindent a Magnet-es számlámra irányítsak? Úgy értem, a havi díja marad 0 forint, de a rendszeres megbízások és csoportos beszedések nem fogják drasztikusan növelni a költségeket? Vagy van esetleg más buktató a Magnetnél?
A másik problémám, hogy a K&H-s és Cib-es folyószámlán lévő állomány Magnetre utalását tranzakciós költség terheli. Rémlik nekem olyasmi, hogyha az Államkincstárnál vennék állampapírt (MÁP+?), majd 1 hónap múlva eladnám, és a Magnet-es számlámra utalnám, akkor ezt megúszhatnám. Tényleg nincs tranzakciós költség, ha ÁK-ba vagy ÁK-ból utalok?
-
veterán
válasz thefreeman #11355 üzenetére
Csak a hangja. Pufibogyó.
-
thefreeman
aktív tag
Jó csaj volt? Vagy csak a hangja?
-
veterán
Nah ma megnyitottam a bankmonitoros számlát. 30-35 perc alatt megvolt minden. 2 évig marad így a nyitás napjától utána visszavált automatikusan a sima CIB eco-ra. A csaj nem tudta megmondani hogy kapok-e róla értesítést vagy nem.
-
veterán
válasz Táboriné #11351 üzenetére
Én ma megyek megnyitni, majd rákérdezek...
Lehet két év múlva már nem is leszek magyarországon szóval nekem nagyjából mindegy, ha meg mégis maradok, akkor meg majd lesz vmi másik számla. 18 éves korom óta egy banknál vagyok, (bár számlacsomagokat szoktam váltani) de nem kell ide érzelmeket meg ilyen szarokat fűzni, ez is csak olyan mint egy kötelező, vagy casco, ha van jobb máshol menni kell.
Hidd el ők sem adnak semmit azért mert náluk vagy profitorientált az összes cég. -
Táboriné
újonc
Még egy kérdésem lenne, ha lejár a bankmonitoros CIB ECO számla, akkor mi várható?
Mennyi lesz a havi költség mindenestül (számlavezetési díj, vagy hogy hívják + éves kártyadíj/12 stb.?) .
Nem szeretek két évente ugrálni. De riasztó mi vár utána az emberre.
Otp Smart is tetszik pl... és az legalább nagyjából fix 35 év felett.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Milyen megoldást ajánlotok arra, hogy külföldön (Ausztrália) szeretnénk fizetni bankkártyával, de kikerülve a magyar banki oda- vissza váltásból adódó külön költségeket.
Van olyan lehetőség, hogy előre feltöltünk egy bankkártyát és arról vásárolunk, Revolut esetleg? Vagy létezik még jobb megoldás erre?Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
nubreed
veterán
Mikor olvastam cikkeket a fintech cégekről és a PSD2 -ről, nekem az jött le, hogy nem kell regelned náluk, ha a számládba való betekintési lehetőség nyitva van, akkor majd ők megkeresnek a csodálatos ajánlataikkal. Most vagy a cikkek tévedtek vagy én értelmeztem rosszul. De abból ami k-adi -nál is volt, nekem úgy tűnik, hogy alapból nyitva van.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Mercutio_
félisten
-
Táboriné
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy azt a jóváírást, amit fix napra rögzítenek, tehát nem napközbeni utalás, hanem már jóval előtte be van rögzítve az utalás a naptárban, azt a tárgy napján, mikor kapja meg az illető? Az utalónak nem az a bankja, mint a fogadó félnek.
Ha ez így érthető volt, köszönöm.
-
addikt
válasz nubreed #11339 üzenetére
sztem ez csak api-t nyitja meg. ettől még Neked kell külön regelni a fintech-eknél. azaz kb olyan, mint a facebook app login. egyszer a facebook fiókodban engédelyezed, hogy lehet azt a fiókot más app-nál belépésre használni (mittomén, pl. tinder), de utána még tinder-ben külön meg kell adnod a facebook login-odat és utána még külön azt az app-ot is engedélyezned kell.
remélhetőleg itt is van egy főkapcsoló (azaz, ha az API access ki van kapcsolva, akkor már a login azzal fog visszajönni, hogy nem lehetséges), de az egyes alkalmazásoknak egyesével is jogot kell adni (a bankod felületén).It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
k-adi
nagyúr
válasz nubreed #11336 üzenetére
IGEN alapból be volt pipálva ez a szar!! 0 előzetes tájékoztatás mellett... most is csak azért bukkantam rá, mert marketing-célú hirdetések beállítását kerestem (amit nem találtam meg amúgy... )
Most hogy kivettem a pipát, gondoltam tesztből visszarakom, de csak akkor engedi visszarakni ha hozzáférést adok a számlámhoz 3. félnek. Na kösz
mi a rák ez??
-
nubreed
veterán
válasz INGJOKE #11335 üzenetére
Hát az most jó kérdés, hogy ez most opt-in vagy opt-out. De hogy ha az volt az alapértelmezett beállítás, hogy be van pipálva, akkor azt alapértelmezetten engedélyezte a bank. Ez nagyon gáz abban az esetben ha nem kérdezik meg erről a számla tulajdonosokat. Ennek alapból kikapcsolat állapotban kellene lennie, ezt szerintem minden épeszű ember így gondolná.
-
nubreed
veterán
Ettől én agyfaszt kapok. Ez amúgy a fintech cégek számára adna lehetőséget, hogy mindenféle "az évezred ajánalata" dologgal megtaláljanak téged és felajánlják szolgálataikat. Aki ezt a faszságot kitalálta, azt főbe kéne lőni. Hogy jön mégis bárki ahhoz bármilyen cég, hogy hozzáférjen a banki adataimhoz? Márpeidg itt kb erről van szó.
A CIB bank mobil appjában még nem láttam ilyen lehetőséget de amint lehet tiltom én is. Bár lehet hogy fel kéne hívni őket.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
k-adi
nagyúr
Hello.
Valaki elmondaná nekem pár mondatban mi ez az Erste netbankon belül
Nyílt bankolás (API) csatorna beállítások / Számla-, és tranzakciókezelés engedélyezése harmadik fél számára
Itt eredetileg be volt pipálva a cucc amit most kivettem, de a kérdés az, hogy
1) ennek be kell-e lennie pipálva vagy csak a bank automatikusan bepipálta mikor bejött ez a funkció?
2) mire jó ez nekem mint ügyfél? -
axioma
veterán
válasz bazsimano #11328 üzenetére
Mar nem vagyok elegge kepben, mert nekem visszamondogattak oket, ill. mashol meg "ramsoztak", szoval most epp atszervezes alatt a sajat allomanyom is.
Egyebkent meg altalanos visszaterites az elegge valoszinutlen hogy lenne me'g 1% felett (KH fene tudja), meg az is ritka hogy MAK-olhato, ugyhogy most a legjobb az hogy fogod a kulonbozo cegek kulonbozo tematikaban tobbet ado kartyait es azok kozott valtogatsz - felteve ha megeri neked tobbet fenntartani. [Van olyan kartya pl. otp bonus - legalabbis a mienk, ujakra elterhet a feltetelrendszer! -, hogy ha evente x osszeg atmegy rajta amibe viszont beleszamoljak a MAK-ot, akkor ingyen van a kartya eves dija, csak a zarlatit kell fizetni. De mashol meg forditva, KH-nal asszem ha forduloRA mar nincs tartozasod, mind1 hogy kozben mennyi volt, akkor a zarlati dij nincs felszamolva, ott viszont van eves kartyadij.] -
Kobe
veterán
válasz INGJOKE #11329 üzenetére
Cibnel ez nem okoz majd gondot. Ok ugy dolgoznak, hogy ha 3ig vannak, akkor meg a 14.59kor beengedett embert 'ugyintezik'. Ha az eppen egy 2-3oras komplex lakashitel szerzodes, akkor ott ulnek 6ig vele.
Foleg a plazas fiokokban dolgozok szeretik a ceget nagyon, amikor 17.50kor beballag valaki ceges szamlat vagy jelzalogot intezni.... -
veterán
Nah holnap megyek a cib-be a csajhoz a bankmonitoros számlát megnyitni. 2-re megyek, de csak 3-ig vannak nyitva pénteken kíváncsi leszek elkészül-e a csaj.
Holnap felkészülök még egyszer a kondíciókból, nehogy át**rjanak. -
axioma
veterán
Ez miben valtozott? Vagy miert haborodtal fel rajta? Vagy a 2%-rol 1-re valtozasra mondod?
(Ha 2% a cel, akkor azt me'g a KH kartyaja talan tudja.)
Amugy a legelso ami feltunt: nem kell egy bankban keresd. Ha van egy ingyen/olcson utalos szamlad, akkor barhol lehet a hitelkartyad, es lehet olyan bank, hogy hiaba van naluk, megis felszamolnak a kiegyenlitesert.
Szoval keress kulon egy szimpatikus visszateritos kartyat, meg egy szamlavezeto bankot amirol nem draga utalnod. -
pomk
őstag
Na. Elég volt a szokásos és jól bevállt magyar bankos buziskod@sból és az egyoldalú szerződésmódosításból (nyílván nem bizonyítottam így csak vádaskodás részemről), de ez miatt már nagyon elgurult a gyógyszerem:
Tudnátok ajánlai olyan 100% digitális bankot, ami a következőket tudja?
- 100% bankfiók mentes, online ügyintézés
- Munkabér utalást fogad, forintban
- Magyar szolgáltatók rezsi fizetése, csoportos beszedésen keresztül
- Állandó összegű átutalási lehetőség, adott számlaszámra
- Hitelkártya / visszatérítés (bár ha jól tudom ez digitális bankok esetén nem létezik)
- Esetleg van ilyen magyar bank? Talán Gránit bank nyújt valami hasonló szolgáltatást
Digitális bankot szeretnék, ahol nem kell időpontot foglalni, bemászkálni ügyintézni, sorban állni és a savanyú képű ügyintézőkkel beszélgetni olyanokról amihez nem is értenek és 15percet kell telefonálniuk hogy végre el tudja itnézni amiért mentem... -
bazsimano
őstag
sziasztok!
akinek van bb hitelkartyaja...attol kérdezném ! Mi változik a bbnél 2020 januártol? csak smsben kaptam hogy valtozik az aszf es a mukodesi szabalyzat...de pontosan tudjuk hogy mi?
udv
b. -
Mercutio_
félisten
válasz dptrsk #11322 üzenetére
Nem, máshonnan nem jön rá utalás, csak amit én (elején manuálisan, aztán rendszeresre beállítva) az otp-s számlámról ráteszek.
Jaham, lehet, hogy "bealudtak", bár amikor elfelejtettem adott hónapban manuálisan utalni rögtön jött a "bünti"
Mindegy most feltoltam 119k-ra, remélem ennyit nem mő a minimálbér
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
Továbbra se értem eddig miért volt akkor ingyenes, hisz a május 31-i határidő rég lejárt (btw ez is elég g*ci megoldás, arra blazírozni, hogy az úgyfél a 92k-s limitet jegyzi meg/állítja be, aztán majd ha lejárt a határidő jön a pofára esés...)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dptrsk
addikt
Gránit esetében a megbízás megadása díjmentes, és ha történik díjlehívás a szolgáltató részéről akkor kell fizetni.
Magnet esetén én is díjmentesnek értelmezem a felsorolt csomagokban a díjterheléseket, ők nem tekintik a megbízás kezelését banki díjtételnek(azaz szerintem nincs díja a kezelésnek, de azért egy üzletszabályzat/ÁSZF is megér egy pillantást, hátha ott) -
dptrsk
addikt
válasz Attila2011 #11316 üzenetére
Gránit Bank/Magnet Bank, ahol vanak feltétel nélküli számlák, ha jól tudom
-
Attila2011
aktív tag
Üdv!
Viszonylag ritkábban használom OTP-s számlámat, rendszeres jövedelem se megy rá, így kicsit megrökönyödtem, amikor ma összeszámoltam, hogy éves banki költségek 10 ezer fölé rúgnak. Kártya díja, havi zárlati díj, otp direct havi díj, utalások után (legutóbb 2600 Ft-ot utaltam és 267 Ft-ot számolt fel rá), stb...
Milyen értelmesebb és olcsóbb megoldások vannak?
Amire használnám, évente néhány átutalás, készpénzbefizetés számlára, pár alkalommal kártyás vásárlás (leginkább online, néha üzletben). Online vásárlás esetén néha külföldre.
Vagy ilyen feltételek mellett ne nagyon reménykedjek?
-
Mercutio_
félisten
válasz Apollo17hu #11312 üzenetére
Legalább 6 hónapja megnyitottam, és egyszer (még amikor manuálisan utaltam) elfelejtve ki is számlázták a havi díjat, akkor raktam rendszeres utalásra és azóta nem volt gond.
-
dptrsk
addikt
válasz Mercutio_ #11311 üzenetére
Hirdetmény:
"1. A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételeket a bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban minden esetben 0 Ft. Az első számlavezetési díj terhelésére, a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor."
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
nubreed
veterán
CIB mobilapp már megint használhtatlan. Csak az egyenlegemet akartam gyorsan megnézni de belépés után random ideig homokóra aztán jön egy hibaüzenet (1001) számmal.
-
Mercutio_
félisten
válasz Apollo17hu #11288 üzenetére
Most kötve annyi, de amikor kötöttem még nem ez volt feltüntetve (este megnézem, mert le van mentve)
Ha pedig a minimálbér szerepel feltételként, akkor elvárható lenne, hogy push-ban a reklámok mellett arról is értesítsenek, ha az érdemben emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest