Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gepetto86
tag
Valakinek van valami véleménye?Szívesen fogadom a jó tanácsokat.
-
-
gepetto86
tag
válasz Cthulhu Dawn #22429 üzenetére
Ez most akkor jót vagy rosszat jelent.
-
gepetto86
tag
Ha egy AC f-12 raknék az üres romok helyére plexi keretbe az jól nézne ki?Persze kivágnám a helyét a floppy részig hogy szépen elférjen.
-
gepetto86
tag
Én is flexel csináltam és én is fémszárral fúrtam.Semmi gond nem volt vele.Mondjuk az én gépházam nem mérhető a tiétekhez.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Itt van most ez a AC F-12 venti.Szerintetek hova rakjam hogy minél nagyobb hűtési eredményt érjek el?Az eleje túl körülményes lenne.
-
-
gepetto86
tag
A sok elegáns gépház láttán arra az elhatározásra jutottam hogy építek egy másik gépházat.
Ennek a gépháznak még nem tudom mi lesz a sorsa de majd kiderül.Legfeljebb nyersanyagnak jó lesz.Ezzel a régi gépházzal nagyon le vagyok maradva az itt bemutatott házikóktól.Javaslatokat szeretnék kérni hogy milyen gépházat vegyek nyersanyagnak.
Vagy előszedem haverom toronyházát amit már nem használ. -
gepetto86
tag
Én nem is akarok felkerülni.Én csak hobby szinten akarom művelni ezt a dolgot.
Nem fogok azért 20e-ért házat venni, hogy fent legyek(és ezzel nem akarok senkit megsérteni).Ez csak a magam szórakoztatására csinálom.
A torony lesz a választott.El leszek vele egy darabig, de legalább nem unatkozom.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Egy mondat ennyire felkavarja az állóvizet.Mondtam hogy nem akarok megsérteni senkit.Ez csak egy példa volt.Nem akarok kötekedni.
A nyersanyagok azok biztosítva vannak innen-onnan. Az a lényeg hogy a haverok jó helyen dolgozzanak.
És még1x bocs ha valakit felzaklattam.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22685 üzenetére
Egy hajtómű tengelyének megmunkálása.Hagyományos esztergával, cnc-vel, marással és köszörüléssel.Műveleti dokumentáció és Gazdasági számítás meg ilyen apróságok.
-
gepetto86
tag
válasz Black Dragon #22688 üzenetére
Köszi szépen.Kell is.1 hetem van rá és ma kezdtem.Mondjuk már 1 hónapja elkezdhettem volna.Jobb később mint soha.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
-
gepetto86
tag
Ha minden jól megy jön egy Enermax Modu 525+ és neki is látok a gépház aprításnak.Van 3 üres ház plusz alapanyag gyanánt.Lassan indulhat a nagy retro ház alakítás.
-
gepetto86
tag
Úgy néz ki hogy építek egy (két) micro atx házat is.Ha vannak fejlemények ebben az ügyben majd teszek fel képeket véleményezésre.Most került hozzám 3 üres micro ház.Ezek is retrok de majd lesz belőluk valami.
[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
A toronyház egyenlőre félbemaradt mert nincs rá időm.Ezt a micro atx-et pedig könnyebb kezelni.Talán jövő hónapban neki kezdek a nagynak is.
-
gepetto86
tag
Megpróbálkoztam a harisnyázással.Először azt hittem hogy nem fog menni de nagyjából sikerült némi átalakítással.A képek minősége elég rossz(teló)
És a csillagokkal ne törődjetek.
A molex csatit azért nem csináltam meg mert úgy se látszik majd.Ja és a kis dobozból egy helyen jött volna ki a kábel de a harisnya miatt már nem fért el, ezért a szikéhez kellett nyúlnom.[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Próbálkoztam egy gépházon.Véleményeket kérek.Tudom hogy nem tökéletes de hát kezdésnek jó.[link]
Hátul szétvágtam és elöl is.Alu rácsot sikerült szerezni ingyé.a vinyótartót elforgattam.Ez nem végleges csak a képek miatt raktam össze.A csavarokat ne is nézzétek[ Szerkesztve ]
-
gepetto86
tag
Az lenne még a kérdésem hogy ha az előlap elejére is ilyen rácsot raknék akkor az gáz lenne?Ja és az üres 5.25 helyekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest