- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
válasz
#15779328 #73023 üzenetére
Egyenlőre a csöveket betekerem kábelrendező spirállal.
A másik gépbe viszont le cserélem az LF2 420-t egy [Liquid Freezer III 420 A-RGB-re]
95 euróért most ajándék,és azért már kinézetre is szebb lett,plusz csomó mindent frissítettek rajta.
Most hogy 23 éves lett az [Arctic] baromi jó akciókat csinált. -
niof
veterán
válasz
#15779328 #72477 üzenetére
Ha szabad érdeklődni, ez milyen ház amúgy? Megfeneklettem házkeresés tekintetében. Eddig valami O11 variációban gondolkodtam, aztán ráleltem a Morpheus-ra. Viszont azzal az egyetlen gondom, hogy szeretném, ha a táp nem lenne szem előtt, ha valahol hátul el lehetne azt "rejteni".
Mástól esetleg tipp mesh házra, üveg oldallappal a fent említett hátul elrejthető tápos megoldással?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
#15779328 #72276 üzenetére
Hű de rumlis, randa és régi.
Ügyes bányászat, mindenesetre. A legutolsó setupban mikor még össze volt rakva, már egy alzas asztalra rögzíthető állványon volt a monitor, úgy méghátrébb lehetett tolni.
Biztos nem adja vissza a képen amúgy az elrendezés nálad, , meg nem mondtam volna hogy 1,5m az átlója a monitorodnak. Igazából csak az a lényeg, hogy ne üsd bele az orrod és ne fájduljon meg a szemed.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#15779328 #72277 üzenetére
Ismerős, én azután ragasztottam fel a polisztirol paneleket a falra, amikor már a helyén volt a monitor.
Nem beszélve a mágnesesen rögzített 240cm világításról a monitor hátulján....nem volt stressz mentes a dolog.
Egy apró észrevételt, ha megengedsz:ha már sikerült a falra rakni a monitort, akkor az összképre jó hatással lenne, ha semmi nem lenne a monitor előtt/alatt/mögött, mert így pont a "lebegés" illúziója veszik el.
-
sixpak
nagyúr
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
#15779328 #72197 üzenetére
Nem az nem tetszett, most 2000 ft... csak átgondoltam még egyszer, hogy van-e nekem igazából most erre szükségem, és arra jutottam hogy nincs. Mert amúgy tök sok felesleges vásárlást csináltam az elmúlt időszakban... pl. összeraktam egy tök felesleges Haswell konfigot, mintha nem lenne itthon elég számítógépem.
Inkább haverom öccsének veszek egy memóriát a gépébe mert csak egy modullal játszik. -
niof
veterán
válasz
#15779328 #72149 üzenetére
Cipőboltba cipőt, nem PC-t. Nem ilyen ronda PC-t!
@Fr3War
Ez annyira nem gáz, mint a cipő. Amúgy mi bajod a Nautilus-al? A valaha épített legprecízebben megtervezett hangsugárzó evör. El bírnám viselni a nappali sarkában, mégiscsak dizájnos, és valaha régen foglalkoztatott is a hifi. Meg mondjuk az egy tartós fogyasztási cikk. Viszont nem tudom, hogy ez a PC hol lenne jó helyen. Talán a pincében, hogy senki ember fia sose láthassa. Mert konkrétan először megnézné mindenki, hogy ez mi a franc, aztán meg jól kiröhögnének. -
fatpingvin
addikt
válasz
#15779328 #70778 üzenetére
nem mindegyiknek. inkább korrelációt keresnék a vacak sörök és a műanyag flakon között.
amúgy a fémdobozok is belülről műanyagréteggel vannak fedve, bár igaz az nem PET hanem asszem PE. sörfőző bajtársam szakvéleménye szerint a fémdoboz perpill a legjobb megoldás ugyanis teljesen fényzáró és a belső védőfólia okán kémiailag inert. kielemezhetném ugyan de ebben a kérdésben bízom a szakértelmében. -
-
fatpingvin
addikt
válasz
#15779328 #70772 üzenetére
fel se tűnt...
viszont ha már setup posting, főleg három monitorral, legyen itt az enyém is, így a költözés után
asztali gépből downsize lett. a totyik normái szerint nyilván tökunalmas, viszont az én céljaimnak remekül megfelel:
Thinkpad X230 a dokkolótálcán, rajta két FHD monitor. a képen kevésbé látszik de fontos elemek: az asztalon a képtől jobbra, sajnos pont a pop filter takarásában egy eGPU dokkban SAS HBA, rákötve öt HDD. Az asztal alatt az autóakksi nem vicc, a szünetmentes táp gyári akkuját váltja ki egy hosszabb kábelpár végén, szolid tizenötszörös kapacitással
A baloldali polc tetejére pedig azóta felkerült a switch és a router. A szervergép balra lent lesz ha eljutok végre odáig. Még a LG Flatron CRT monitoromat szeretném egy konzollal felrakni a falra mint negyedik
az asztalom pedig csak a szükséges dolgok, laptop, egér, mikrofon, teaszett
jöhet a savazás
-
-
Floyd80
addikt
válasz
#15779328 #70636 üzenetére
CB77 is 2021.05 óta csücsül a gépen, kb. most értem be a városba a sivatagból, az évek során szépen csökken a végigvitt játékok száma.
De pl. fent van egy 96-os game a Crusader: No remorse és No regret, abban jobban haladok.
Crusader: No Remorse Longplay (PC) [Mission 01] - YouTube
-
Floyd80
addikt
válasz
#15779328 #70630 üzenetére
Köszi
Jó pár óra elment ezzel, a két AIO, A-RGB hosszabbító, fan controller, USB HUB, venti elosztók, ezek rendesen megdobták a kábelmennyiséget.
Arra értettem, hogy nálam pl. egy CPU extra csatin kívül minden kábel fel van használva a tápból, talán egy SATA még maradt.
-
KAMELOT
titán
-
ULPIUS
őstag
válasz
#15779328 #70458 üzenetére
Így legyen ötösöd a lottón
Ez egy (részben) felújított 80-as évekbeli nyaraló, és a nagy üveg helyén garázskapu volt anno, most ez a nappali.
KAMELOT: sajnos nem nagy (alaptalan feltetélezés volt), egy kb 45nm-es félszuterén tégla alapon elhelyezkedő 38nm-es csehszlovák faházról van szó. Egyetlen külön nyíló szoba sincs benne sajnos, az emeleten alszunk egy térben 2 kisgyerekkel, ezenkívűl van az étkező-konyha meg egy fürdő, szóval egyedül ebben a kis limites sarokban tudtam a legértelmesebben elhelyezni "magamat".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest