Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andrew31
senior tag
Az meg mi ott, fent?
[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Andrew31
senior tag
Jah, akkor megvan, hova bújt.
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Andrew31
senior tag
válasz imibogyo #52558 üzenetére
Jó, hát nem festettek rajta, meg nem álltak neki fúrni-faragni, de szerintem annak, aki a visszafogottabb, elegáns megjelenést szereti, annak adhat némi ötletet.
A táp az elejébe került?
[ Szerkesztve ]
-
Andrew31
senior tag
-
Andrew31
senior tag
Ismét nem saját.
-
Andrew31
senior tag
Ez is érdekelhet egyeseket: [link]
-
Andrew31
senior tag
Halihó!
Épp az ASUS kínálatát nézegetem, és az oldalon van gomb, hogyaszongyahogy "Add to comparison list", de nem találom azt, amit meg kellene az összehasonlításhoz nyomni. Csak nálam nem jelenik meg?
Bocsánat, nem tudtam, hol tegyem fel a kérdést és itt azért sokan nézelődnek sokfelé...Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Andrew31
senior tag
válasz Infranyuszi #46603 üzenetére
Mert ez termel hőt?
-
Andrew31
senior tag
válasz Pete55555 #44155 üzenetére
Az enyém magas, így nem érvényesül az az ergonómiai kitétel, hogy jobb lefelé nézni a monitorra, de ez már csak méretezés kérdése.
És tényleg a faanyag volt 9000Ft (OBI-ban, lehet van ennél sokkal olcsóbb hely is...), a sín viszont nem OBI-s, mert ott ilyen 4-5000Ft, míg kis barkácsboltban 1100Ft a 45-50cm-es komoly sín (ami nem ilyen leakasztós borzalom). és a legtöbb asztal úgyis otthon összeszerelős, így miért ne rakjunk olyat össze, amilyen tényleg kell nekünk?Na, de nem OFF-olok itt tovább, maradjon ON a topik. Bár, valljuk be, a Hogy is néznek ki a gépeink?-hez hozzátartozhat a körítés is, mert a legigényesebb gép összhatását is lerontja, ha nem megfelelő környezetbe kerül. (és most nem azt mondom, hogy az enyém nagy extra, de mindenki elengedheti a fantáziáját és valószínűleg még akkor is spórol! - Ha ez cél ilyenkor egyáltalán.)
-
Andrew31
senior tag
én is OFF-olnék egyet az asztalommal.
(a lenti kábelrengeteggel kellene valamit kezdenem)
Nem is értem, hogy férnek el itt egyesek olyan asztalokon. Ki sem bírnám, hogy a fülembe zúgjon a gép, nem is megy benne a 2 nagy ventilátor még így sem.
Ez házilag lett készítve, ~10k-ből kijött, szemben a >20k feletti nagyáruházi rettenetekkel. Ez magas, széles, mély, baromi erős sínnel, amilyen nekem kellett.Csak egy ötlet, de kinek hogy...
[ Szerkesztve ]
-
Andrew31
senior tag
De még hogy!... Inkább dobtad volna vonat alá.
-
Andrew31
senior tag
Nem rossz, nem rossz, csak túl sok a réz..., lába ne keljen!
-
Andrew31
senior tag
Aham. A Silverstone is jól néz ki, mert nincs olyan hosszan zsugorozva, mint pl. az NZXT - ami valószínűleg pont emiatt nem produkál ilyen szétcsúszást, de nem a legszebb így.
-
Andrew31
senior tag
Meglehet, hogy csak a neten nem árulják, boltban kapnék, de Atke hamarosan beindítja a boltot, megnézzük mi lesz nála!
De azért ötletelhetsz is, te már sokmindent láttál!
up: de jó, Engineer086, hogy nem néztem szét pont azon az oldalon...
Köszönöm szépen!
(az ebayen 9000be fájtak, csak a kellő csatlakozók....)
[ Szerkesztve ]
-
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Íme a gépem: kép (a port nem kell nézni! ) és hát kellene vele valamit kezdeni...
A kábeleket nem bolygatnám, mert még új a táp (a SATA kábeleket bevonnám), inkább hosszabbítani szeretném, ha lehetne értelmes áron kapni valahol csatlakozókat (amit csak ebayen találtam, drágán) + vezetéket + harisnyát. De a helyzet az, hogy a gyári kábelek olcsóbban kijönnek, így talán azokat kellene átalakítani?... Pl. ebbe belevinni némi feketét, a piros-fekete menne a lapomhoz és ugyanígy a VGA-nál is.
Másik megoldás, hogy nem kell semmit piszkálnom, ha fehéret veszek, ami a házhoz menne, de talán kevésbé tetszene. :sÉrdekes ez is: kép, kép, persze kicsit igényesebben megcsinálva, de ilyen csövet sem találtam nagyon...
Ha valakinek van ötlete, ossza meg nyugodtan!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest