Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz TomiLi #14997 üzenetére
Sajnos vágni nekem sincs lehetőségem, se tudásom. Annyi a szerencsém, h apának van élhajlítója, így a hajlítás házilag megoldható. Persze akármilyen hajlítás ezzel nem lehetséges, vannak korlátok. De igyekeztem úgy megoldani, h kivitelezhető legyen.
Valóban nem átalakítás lesz, hanem építés. Igaz, h az alapötlet az mdpc-s átalakított lian li v350-ből jött. De azért van némi eltérés. Úgy terveztem meg, h beleférjen a Scythe Ninja2-m, valamint a hdd tartó is úgy lett kialakítva, h elöl legyen a dvd-író. Valamint agyamba vettem, h kell nekem egy lcd kijelző is, így azt is beleépítem.
Igen, a fióksín ahhoz leszCthulhu Dawn: A CNC nem csak azt jelenti, h számítógép vezérelt? Az lehet eszterga, lézervágó, vízsugaras vágó, akármi. Nem kötekedésképp, csak én így tudom. De amire gondolsz szerintem is úgy van, h egy esztergályos olcsóbban megcsinálja, mint lézerrel vagy akár vízsugárral. Na persze az eredmény kérdéses, ezért tartok egy kicsit a marástól. Lehet nem lenne olyan szép, mint vízzel vágva.
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz Cthulhu Dawn #14998 üzenetére
Sajna nincs Vagyis van de már nem akarom megkérni, pedig ő tud lézerrel is, van lehetősége is, de nagyon elfoglalt és kb jövőre is ugyan itt tartanék....
Melyik ház mellett döntöttél végül?
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
válasz UdVi86 #14996 üzenetére
Nekem lézerrel akarják vágni....Jó lenne bármivel csak olcsón.... Nekem nincs lehetőségem, sem tudásom hajlítani vágni, így vagy benyelem, hiogy ennyibe kerül, vagy keresek mésik helyet, ami megint egy csomó idő....
Viszont nagyon tetszik a házad Ha jól vettem ki akkor teljesen saját fejlesztésű, tehát nem egy meglévő típus átalakítása?
A fióksín az alaplapi tálcához lesz?Bogyorisz
-
UdVi86
aktív tag
válasz Pepe78 #14993 üzenetére
"A szinterezett réteg ha 1 heylen megpattan, sérül elkezd felválni mint 1 hártya." - ezt pár hozzászólással lentebb én is írtam, valóban így van. De nem pattan az le olyan könnyen. Ha mégis, akkor valóban szívás. De szerintem senki nem dobálja a számítógépét, meg azért vigyáz rá, nem karcolja csavarhúzóval, meg hasonlók.
Az meg azért nem mindegy, h 5-6 ezer vagy 14-15 ezer. Ráadásul ha igaz, nekem ingyen meg lesz csinálva. Biztos minőségibb az az eljárás amit te írsz, de annak magasabb az ára is. Szinterezésnél is, ha homokszórják előkezelésnél az anyagot (ami szintén drágább), akkor az is egy életre szól.Más: Néhány kép a tervben lévő számítógépházamról. Még csak koncepciórajzok, de remélem még az idén meglesz csinálva. 1 2 3
ceaser: Én is kezdek letenni a vizes vágásról. Erre a házra 13 ezres árajánlatot adtak. Annyira nem vészes, de 15-16 ezerből ki akarom hozni. Így marad a maratás. Az anyag 4-5 ezerből megvan. Plusz kb. 2 ezer az egyéb kiegészítő (fióksín, talp). A hajlítást meg itthon megoldjuk az élhajlítóval.
[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz #97544192 #14959 üzenetére
Pár napja nem néztem be de örülök, hogy visszatértél!
Néha engem is elragad a hév, mert én sem veszem jó néven az oltogatásokat! Kimondottan rühellem! Ez kb olyan mint amikor a dugóban ugat a csávó a kocsiból, ugat és amikor oda megyek megérdeklődni hogy mit szeretne, csak hallom ahogy pánik szerűen kattan a központi zár....Tegnap lehidaltam! Nagyon lassan halad a gépház projektem, egyrészt a cash hiány miatt másrészt az idő hiány miatt, valamint még közre játszik az is, hogy nem minden elemét tudom én megcsinálni, így másokra vagyok utalava.... Én nem értem: ebben az országban minden rohadt drága, mert itt van a legnagyobb válság, de ha el akarom költeni a lóvém, valahogy a kersekedők, szolgáltatók, úgy csinálnak mintha szivességet tennének, hogy elfogadják a pénzem, amit náluk akarok elkölteni
Kiszereltem a házam belsejét, az 5,25"-ös tárolókat és a hdd tartók egy részét, mert oda szeretnék vágatni különböző lemezeket... Nah jött a hideg zuhany... még csak kb a feléről kértem árajánlatot, ami 10-15k-ról szólt.... Nah nem gondoltam hogy ez ilyen drága lesz Még erősen gondolkozom, hogy megéri ez nekem...
Bogyorisz
-
kelzsoca
félisten
válasz Pepe78 #14993 üzenetére
És szerinted mindenkinek a rendelkezésére áll ez a technológia, amiről itt beszélsz?
Írod, hogy sokkal jobb az általatok használt megoldás, de a festő barátod nem vállal semmiféle munkát, csak cimboráknak!
Amit csináltok festéseket, valóban minőségi munka, de van aki otthon saját kezűleg szereti megcsinálni ezeket a dolgokat, vagy egyszerűen nem akar szenvedni, mert tudja hogy otthoni körülmények között nem tud számára elfogadható eredményt produkálni, vagy éppen nincs ismerősi körben olyan, akivel az ilyen jellegű munkát el tudná végeztetni, és ezért profi céget keres meg!
És itt jött a képbe a szinterezés is, mint egy megoldás erre a problémára!
Peace
-
Pepe78
őstag
Kezdem nem elhinni ezeket a szinterezéses őrültségeket.
Ezek szerint nem láttatok még ipari festéket.
Pláne szépen több rétegben felhordva.
Kicsit kezditek túlvariálni a dolgot azt hiszem.
A szinterezett réteg ha 1 heylen megpattan, sérül elkezd felválni mint 1 hártya. -
UdVi86
aktív tag
Na megkérdeztem a festőt. A színterezés az amit kelzsoca a #14989-ben leírt. Tehát porfestés, majd égetés. Az ezt megelőző kezelés pedig lehet:
- tisztítószeres medencében végzett zsírtalanítás
- eloxálás
- homokszórás
Az eloxálás semmivel sem drágítja a dolgot, a zsírtalanításhoz képest. Ellenben a homokszórás igen, de nagyon durván. Az is igaz, h ez utóbbival lesz a porfestés a legidőtállóbb. Azt is mondta, h ha csak zsírtalanítja az anyagot, utána azért az alut valóban nem árt egy kicsit felcsiszolni. Eloxálásnál meg ugyebár ezt elvégzi a vegyszer.
Nálam a sima zsírtalanítás jöhet csak szóba, mert még festés előtt szálra akarom csiszolni az aluminiumot és ezután nem lenne jó eloxálni.
És az anyagiak. 1800 - 2000Ft/nm-ért csinálja meg. -
-
sp@rtan
senior tag
És szinterezésnél hogy oldják meg hogy csak a belsejét festik,égetik?
-
UdVi86
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #14984 üzenetére
Szinterezésnél annyit tudok hátrányként, ha nagyon odaütsz a festésnek, akkor megrepedhet és ekkor darabokban elválik a festék az anyagtól, mint amikor a kéreg lehámlik a fáról. Ecsetes festésnél ugyebár ez nem így történik. Na de ejtettem már le festett cuccot és nem lett baja, szóval nagy erőhatás kell ahhoz vagy hogy szerencsétlenül essen le. De nem hiszem, h dobálni akarod a géped. Eloxálásnál nem tudom mennyire "stabil" a festés.
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14984 üzenetére
Ha időtálló felületet szeretnél akkor egyértelmű hogy jobb mint bármely más kezelés!
Árról nem tudok nyilatkozni sajnos
-
Cthulhu Dawn
őstag
És az eloxálásról tud valaki nyilatkozni? Tehát érdemesebb lenne e nekem az alumíniumot eloxáltatni, mint szinterezni, vagy egyáltalán ez mennyibe kerülhet?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
UdVi86
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #14976 üzenetére
Ez itt van Nyíregyházán. Ha budapesti vagy akkor picit messze van
Ndruu: Biztos van valami zsírtalanítás. Hétvégén megérdeklődöm a dolgokat, ugyanis én is akarok majd festetni egy házat.
kelzsoca: Arra kíváncsi vagyok, h az aluminiumot ugyanúgy lehet-e festeni, mint a vasat. De mindenképp utánajárok ennek.
-
MODERÁTOR
válasz Cthulhu Dawn #14979 üzenetére
Természetesen. Az alumínium porszórása olcsóbb is, mint pl. az acélé, mert az acélra még egy külső réteget is fel kell vinni, ami megdrágítja a folyamatot.
Munkafolyamat[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14979 üzenetére
De lehet szinterezni is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
És ugye alut is tudnak szinterezni?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
MODERÁTOR
válasz Cthulhu Dawn #14974 üzenetére
Én csak a belső szerkezetet szeretném megcsináltatni, az annyit jelent, hogy az oldallapokon kívül mindent. Erre kaptam egy 3k+áfás ajánlatot, ami szerintem teljesen jó. A teljes gép szerintem 5k körül jönne ki.
Jövő héten meglátjuk hogy alakul, addig még szerzek egy ideiglenes kölcsön házat.
UdVi86: Zsírtalanítást ők mindenképpen elvégzik, másképp nem is érdemes dolgozniuk, mert nem tapadna fel rendesen a cucc.
Kérdezz rá, hátha megtudunk valami okosat.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
UdVi86
aktív tag
Szétszedni azért szerintem ajánlott. Az előkészítésről meg annyit tudok mondani, h apa a vas cuccokat előkészítés nélkül viszi (zsírosan). Valamivel talán kezelik előtte, de tuti, h nem homokszóróval. Még nagyon régen egy másik helyre hordta, ott tudom h volt homokszóró, de itt nincs. Hogy mivel zsírtalanítják vagy h egyáltalán csinálnak-e ilyet, azt ne kérdezd. Persze ez nyers anyagra értendő. A festéket lehet nem árt leszedni a cuccról. De majd hétvégén megkérdezem, ha érdekel.
Cthulhu Dawn: négyzetméter ár van (itt nálunk cm2), az szétszedve is kb. annyi, mint egyben. És pl. apa hord festetni térdelőszéket is, ami nem hiszem hogy nagyobb, mint egy gépház. Szóval simán vállalhatják, mert max mással együtt teszik be a kemencébe. Esetleg extra színnél lehet többet kell várni a cuccra vagy nem is csinálják meg, mert te miattad nem fognak átállni rá. Ekkor elképzelhető felár.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tehát 5.000 környékén van egy egész ház? Árban nincs különbség ha egészben vagy 100 darabban viszed el lefújatni, mert én a CM ATCS 840-emet (ha meglesz) mindenképpen darabokra szedve szeretném megcsináltatni.
-
MODERÁTOR
Kaptam ajánlatot, az ár teljesen rendben van szerintem, de azt nem tudtam meg, hogy mennyire kell előkészítenem. Ár tekintetében kb. annyi, mint két flakon festék. Szerintem egyben is meg tudják csinálni, csak ne legyen rajta semmilyen műanyag, ez volt az egyetlen kikötés (egyértelmű).
Előkészíteni sem tudom, mennyire kell, de valahogy lecsapatom róla festéket ha úgy adódik.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Cthulhu Dawn #14969 üzenetére
Erre is rákérdeztem, hogy egyben vagy darabokban vállalják-e.
UdVi86: Úgy azért könnyebb dolgod van...
Harrrr!!!!
-
Cthulhu Dawn
őstag
A porfestést úgy is vállalják vajon, hogy a gépház ízekre van szedve? Arra gondolok, hogy ez nem túl kis tétel-e ezeknek.
-
MODERÁTOR
válasz kelzsoca #14966 üzenetére
Láttam ezeket én is, ezek az első találatok között vannak a google-ben. Olyat keresek, ami olcsó, kis rendeléseket is vállal és közel van.
A Szinter2000 itt van egy köpésre (500m légvonalban), tőlük mindenképpen megkérdezem. Köszönöm!
Van még egy másik kiszemelt is, de nekik nincs honlapjuk, hozzájuk el kell majd másznom. Remélem sikerül valahol megcsináltatni...Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Báh...
Keresés, találat, aztán nem lehet egy e-mail elküldeni nekik, mert a kiszolgálójuk nem válaszol. Megőrülök! Vagy nem működik már a cég, vagy az e-mail kiszolgáló sz@rakodik... [Relay access denied]
Telefonálni meg nem fogok, az biztos (nem szeretek és nem is lehetne úgy elintézni).Pedig szerintem jobb is lenne, mint a festés és (talán) olcsóbb is.
Marad másik cég, tehát tovább keresgélek.Harrrr!!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz Pepe78 #14963 üzenetére
Csak hitegette mindenki => megunta
Sok a komolytalan, ezen nem is lehet meglepődni, világosan le kellett volna írni, hogy aki komolyan gondolja előlegbe tegye le a felét a költségeknek, ha esetleg a későbbiekben meggondolná magát, amíg a munka nem kezdődik el és visszalépne a kifizetett összeg elveszik, vagy annak bizonyos százaléka!
Persze ez csak az én véleményem
Az otthoni fújkálás esetén is hamar 10k körül lehet lenni,így ehhez képest az említett ár valóban nem sok
-
Pepe78
őstag
Látom a fényezés még mindig gondot jelent.
Nekem mindig kom-ancs barátom csinálja amit kell.
Leírtam már 1-2 alkalommal mit gondolok a dologról.Kizárólag ipari festéket(2k) használunk belülre 3 rétegben. Az utolsó egy átporzás , hogy igazán jól nézzen ki.
Kívülről általában metál kerül a házra. Nekem mindíg gyöngyház metál volt eddig.Ez át van lakkozva gazdagon, majd polírozva ha megszáradt.Általában olyan 6-7 K -t fizetek a boltban az anyagokért.
kom-ancs barátomat többen is megkeresték hogy fényezni kéne.
Ő elmondta , hogy kompletten egy ilyen amit leírtam 14-15 K.
Vagyis 7-8 K a munkadíja. Ez a szétszedéstől az összerakásig mindent tartalmaz.
Szerintem ennyi munkadíjat simán megér!Csak hitegette mindenki => megunta , így már nem vállalná csak cimboráknak.
Érdemes végiggondolni azért. Egy megbízható srác komoly szerszámokkal nagy gyakorlattal.
De inkább 2 db spray ami lekopik majd hipp hopp.pedig tetszett mindenkinek amiket csinált : 1 2
Amikor volt valaki elég komolyan tolja akkor csak hitegetve volt, most meg látom vannak fennakadások.
Nem sokára 2 db HAF 922 munkája is látható lesz.
Majd ha elkészültek természetesen megmutatjuk nektek is. -
törölt tag
-
MODERÁTOR
Sajnos sokszor van ilyen pillanatnyi zavar a kepfeltoltes.hu-nál. Legtöbbször vagy nem tölti be a képet, vagy csak marha lassan.
A külföldiek (pl. for3l) pedig szinte egyáltalán nem is tudják elérni a kepfeltoltes-t.
Ezért van a javasolt oldalak között az Imageshack, Picasaweb, Imagerz, Photobucket, ezek nemzetközi oldalak, amik színvonalasabbak és megbízhatóbbak, mint a hazai képmegosztó oldalunk.
Ha magyar, akkor PH képfeltöltés, azaz vaddiszno.hu/phimage.
Képek maximális felbontását tekintve elég az 1280px szélesség (ha álló formátumú, akkor 1000px).Harrrr!!!!
-
Zájec
veterán
válasz TazLeacher #14953 üzenetére
nálam betölti rendesen... lehet hogy csak valami pill zavar volt ?
for3l :: korábban arra is , de aztán mégse...
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
No, úgy nézek ki, hogy a jövőhét elején megtudom venni a házamat és a 24 meg 8 pines hosszabbítókat és ha találok ilyen elektronikai vagy milyen boltot a zsugorcsöveket is és akkor belevágok mindenbe.
-
for3l
senior tag
válasz TazLeacher #14953 üzenetére
en elmentem lezuhanyozni toltes kozben
Zájec, ha azt akarod, hogy ne tunjenek el a kepek, akkor picasan kell albumot csinalni. (muszaj terjeszteni a picasa-t, na )
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14946 üzenetére
3.2 mm
Zájec
Minden jó is lenne,csak ne erre a xar képfeltöltésre töltsd fel a képeket, inkább imageshack
-
Zájec
veterán
teljesen jogos a meglátásod
a tartó rekeszek , utólag kerültek bele ,eddig csak a DVD tetejére volt feldobva a vincsi , csak most került fel legfelülre, eddig teljesen lent volt.. az IDE kábel meg kell mert beüzemeltem egy régi vincsit, és azon van az XP-s oprendszer...SATA-ás vincsin pedig a vista64... (szóval csak ezért került oda az IDE..) igy is örültem hogy viszonylag esztétikusan elbirtam hajtogatni ezt a széles IDE kábelt....
a kábeldzsumbuj majd eltünik valamennyire, csak most a rendezkedés után lett egy kis rumlis állapot..a vincsitartókat majd még leröviditem és kiflexelek belöle,, majd szintén feketére lefényezem... meg a dvd-t is persze...
-
sp@rtan
senior tag
Úgy láttam hogy te se csiszoltad le,nem?
Amúgy én is ahol láttam árakat mind 10k felett volt...Habár itt apro-n láttam 8k ért.
Ha festem/festetem akkor szét kell szedjem darabokra?Csak mert az egész popszegeccsel van összerakva.A hdd rekeszeket amúgy is kiszeretném venni. -
PartyShan
aktív tag
válasz kelzsoca #14941 üzenetére
"Ha annyira nem vagy képben a festéssel kapcsolatban, akkor érdemesebb elvinni profihoz a házat, mert anyagköltséggel és mindennel nem jössz ki sokkal kevesebbre, mintha szakemberrel csináltatnád!"
[OFF]erre én csak ezt tudom mondani.
Igaz ez nem azt jelenti hogy minden fényező ennyiért csinálja.
Csak még mindig le vagyok döbbenve, sorry[/OFF] -
kelzsoca
félisten
válasz sp@rtan #14940 üzenetére
Igen, mindenképpen fel kell csiszolni a felületet (finom szemcsés csiszolóvászon) és alaposan zsírtalanítani is, hogy ne dobja le magáról a festéket!
Az említett mennyiséggel 2 rétegben biztosan takar, de ez a felhordástól is függ természetesen!
Ha annyira nem vagy képben a festéssel kapcsolatban, akkor érdemesebb elvinni profihoz a házat, mert anyagköltséggel és mindennel nem jössz ki sokkal kevesebbre, mintha szakemberrel csináltatnád!
-
kelzsoca
félisten
válasz sp@rtan #14937 üzenetére
Így van 2 flakon fekete matt festék elég kell legyen!
Árban olyan 1300-1500ft körül vannak az árak, tusko gazdaságos festéket ne is nézz
Persze van drágán is, csak a képzelet és a pénztárcád szab határt, esetleg el lehet vinni autófényezőhöz is a házatVan sokféle spray a piacon, általában ezek nem rossz minőségűek, amire jobban kell figyelni, hogy festésre normálisan elő legyen készítve a felület!
-
sp@rtan
senior tag
Boccsánat, lehet hogy nem ide tartozik, csak láttam régebben hogy itt szoktak ilyeneket kérdezni
Szóval tudnátok nekem konkrétan olyan festék spray-t mutatni ami jó a ház belsejének lefújására?Azt olvastam kelzsoca valamelyik hsz-ben 2x400ml elég hozzá.
Bocsánat az off-ért.
Jóéjt -
for3l
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #14921 üzenetére
jó az! nem makrózni fogod a harisnyákat, a 24 pines-en (ahol a legjobban látszódik) meg olyan sűrűn lesznek, hogy sztem igy is nagyon jól fog mutatni!
újra megy a gépem! kezd vicces lenni, illetve, azon már lehet, hogy túl vagyunk..
-
scream
veterán
válasz Cthulhu Dawn #14927 üzenetére
szerencsére csak 35 métert kell átmasszíroznod kerekké
-
Cthulhu Dawn
őstag
Gyúrtam vagy 2 percig egy kis rész harisnyát és egészen kerek formája lett és sokkal jobban is néz ki....azt hiszem ha nincs ennél jobb módszer erre gyúrogatni fogok minden szakast harisnyát mielőtt felviszem a kábelre...
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ha meg mégse lesz szép akkor eladom aztán veszek 3 miliset... Ami a legjobban zavar az az ovális forma, nem lehet ezt valamilyen módszerrel visszakerekíteni?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14923 üzenetére
Persze-persze
Csak mondom hogy a zsugorcső jobban összerántja a harisnyát
Én a hajszárítót ajánlom a művelethez majd, mivel az picivel lassabb, és tudod szabályozni a melegedést, ezáltal a zsugorodást!
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #14921 üzenetére
Hát bizony ez lehetne jobb is, és azt se felejtsd el hogy a zsugorcső kipréseli teljesen a kábelt, ott még jobban fog látszódni, hogy kisebb méret kellett volna
-
Cthulhu Dawn
őstag
No, mivel még se hosszabbítóm, se zsugorcsövem nincs ezért egy vargáné tápon szigszalag segítségével teszteltem a harisnyát, képek: 1, 2, 3, 4, 5 Habár szerintem 3 milissel szebb lenne, de ez még éppen, hogy jól, és szépen áll rajta.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz TazLeacher #14880 üzenetére
Én erre a hsz-re válaszoltam.
Természetesen mivel ez nyílt topik, bárki bármilyen gépet bemutathat itt. -
Cthulhu Dawn
őstag
No, ma délután elmentem a Nyugatiba aztán elcseréltem PartyShan-al némi pénzt 35 méter kábelharisnyára. Most már csak a hosszabbítókat és a zsugorcsöveket kell megvennem ami végül is az összes mindenség ami még kellhet a projekthez.
-
GabN73
addikt
válasz TazLeacher #14913 üzenetére
kinek mi jön be....
-
cserkosz
tag
válasz TazLeacher #14913 üzenetére
Világítani csak 3db uv fénycső világít, amit a kapcsolókkal le tudok kapcsolni.
-
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #14908 üzenetére
Az egyik szakmai topikban (valami processzoros) belekötöttek és most elege van a fórumozásból. Logout-on megírta a blogjában.
Harrrr!!!!
-
cserkosz
tag
Sziasztok én is felteszem a gépem képeit. [link]
-
törölt tag
Ezentúl én csak privátban kommunikálok, többet nem írok sem ide, sem a többi topikba, ahol köcsög buckalakó irigy provokáló zsíragyuak vannak. Minden jót, jó moddolást, a háttérben itt leszek.
A PC-STYLE.hu staffot is megkérem, hogy privátban kérjék a véleményem, és privátban kommunikáljanak velem, mert itt olvasni fogok, de írni nem, mert abból csak a baj lesz. A többi ember szintjére pedig nem fogok lesüllyedni, mert legyőznek a kurva nagy rutinjukkal. -
for3l
senior tag
ebben lehet valami, amit mondasz, mert tegnap is igy indult, hogy total szetkaptam az egeszet aztan ossze, de az milyen, hogy ment egy felnapot, aztan gondolt egyet es megint "megmakacsolta" magat!? (meg, hogy oszinte legyek, mar elegge bele faradtam a szet szedegetesbe..)
az utolso mondatban, hogy erted, hogy tulfeszvedelem? vagyis kikapcs-bekapcs a tapon?
aero., jah, utana olvastam en is. kulonben jok a megiteleseid, mert az egy 590-es valoban.
-
for3l
senior tag
meg egyelore en sem tudom, de nagyobb lesz, mint a jelenlegi, az biztos. eppen koltozik az egyik bolt, ahonnan szoktam vasarolni, szoval nem elerheto a webshop, igy igazabol meg szet se tudtam nezni teljesen (pedig ott vannak lian li-k is ).
aero., ezt mifele megitelesbol vontad le? vagy pojen lett volna?
egyebekent - ahogy lathatjatok, ekezet nelkul irok, holland windows rulez - ujra besz.rt a gepem, megint nem indul, csak annyit csinal, hogy kicsit beporognek a ventik, aztan annyi..
csak van vmi baja a tapnak, sztem gyari hibas, de legalabb azt mar tudom, hogy a tobbi alkatresznek nem lett baja. csak azt nem ertem, hogy mifele nyavaja ez. tegnap jatszottam a prototype-pal vagy masfel orat (ami azert odaterhel vga-nak cpu-nak egyarant) plusz megneztem egy hd filmet es nem volt semmi gikszer ez ido alatt.. estere ugy hagytam a gepet (altalaban sosem kapcsolom ki), reggel mar kikapcsolva vart es nem hajlando bekapcsolodni. szoval ez az erdekes es bosszanto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest