- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
meg egyelore en sem tudom, de nagyobb lesz, mint a jelenlegi, az biztos. eppen koltozik az egyik bolt, ahonnan szoktam vasarolni, szoval nem elerheto a webshop, igy igazabol meg szet se tudtam nezni teljesen (pedig ott vannak lian li-k is ).
aero., ezt mifele megitelesbol vontad le? vagy pojen lett volna?
egyebekent - ahogy lathatjatok, ekezet nelkul irok, holland windows rulez - ujra besz.rt a gepem, megint nem indul, csak annyit csinal, hogy kicsit beporognek a ventik, aztan annyi..
csak van vmi baja a tapnak, sztem gyari hibas, de legalabb azt mar tudom, hogy a tobbi alkatresznek nem lett baja. csak azt nem ertem, hogy mifele nyavaja ez. tegnap jatszottam a prototype-pal vagy masfel orat (ami azert odaterhel vga-nak cpu-nak egyarant) plusz megneztem egy hd filmet es nem volt semmi gikszer ez ido alatt.. estere ugy hagytam a gepet (altalaban sosem kapcsolom ki), reggel mar kikapcsolva vart es nem hajlando bekapcsolodni. szoval ez az erdekes es bosszanto.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Eladó Cooler Master GX450W RS450-ACAAD3 tápegység (Enhance beles) 80+
- be quiet! System Power 9 500W tápegység 2 X 6+2 PIN VGA táp
- AMD AM4 gyári processzorhűtő Ryzen 5 5600G processzor mellé adták, sosem volt beépítve, olcsón eladó
- Thermaltake Toughpower 850W PF1 Moduláris
- PC vízhűtés PETG merevcső 10/14 es