Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz demars #97855 üzenetére

"1A az szinte semmi"
    Egy főzőlap vezérlőjének készenlétében 200W? Nekem azért elég indokolatlannak tűnik.

Igen, a be-beeső feszültség miatt kapcsol le az AVR a státuszled alapján.

A főzőlap reléjének hergelése annyit tesz, hogy megérintem a kezelőpanelt. Nem kapcsolom be, csak felébresztem a vezérlését. Ilyenkor van 1-2 másodpercig ez az 1A-es ugrás is és a morgás.

A morgás szerintem abból adódik, hogy valami az átkapcsolás határán dolgozik, a benne lévő tekercs már rángatja a manipulátort, de még épp nem húzza meg.

A hálózatot átnéztem (nem vagyok villanyász, de ipari gépek kapcsolószekrényeit terveztem/építettem egy pár évig mérnökként, szóval értek egy keveset ehhez a részhez) nincs vele gond. A főzőlapnak külön köre van, kétfázisú dugaljjal van csatlakoztatva, odáig megszakítás nélkül. A dugaljat beterheltem 2kW ohmikus fogyasztóval, probléma nélkül.
    A tűzhely is megy egyébként, csak a kikapcsolt és készenléti állapot átmenetben okozza a jelenséget.

Az AVR egy szobai dugaljon volt eredetileg, de máshol is próbáltam, mindenütt csinálja. A helyekben az első közös pont az ÁVK-ból érkező sorolósín.

Hétfőn veszek egy új fi relét, és ha azzal is csinálja, akkor biztos a tűzhely a ludas, ha azzal nem, akkor meg a mostani ÁVK öregedett meg.
    (Mintha lenne valami ilyesmi a kismegszakítóknál, hogy elfárad a rugójuk, és elérzékenyülnek. Nem tudom az ÁVK-t érinti e ilyesmi.)

aujjobba: Ebben legalább normális méretű bizti van, kōnnyen hozzáférhetően. Van a hestoreon ilyen foglalatból egy más dizájn, nemhogy azt kicserélnéd benne.

Új hozzászólás Aktív témák