- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
demars #97855 üzenetére
"1A az szinte semmi"
Egy főzőlap vezérlőjének készenlétében 200W? Nekem azért elég indokolatlannak tűnik.Igen, a be-beeső feszültség miatt kapcsol le az AVR a státuszled alapján.
A főzőlap reléjének hergelése annyit tesz, hogy megérintem a kezelőpanelt. Nem kapcsolom be, csak felébresztem a vezérlését. Ilyenkor van 1-2 másodpercig ez az 1A-es ugrás is és a morgás.
A morgás szerintem abból adódik, hogy valami az átkapcsolás határán dolgozik, a benne lévő tekercs már rángatja a manipulátort, de még épp nem húzza meg.
A hálózatot átnéztem (nem vagyok villanyász, de ipari gépek kapcsolószekrényeit terveztem/építettem egy pár évig mérnökként, szóval értek egy keveset ehhez a részhez) nincs vele gond. A főzőlapnak külön köre van, kétfázisú dugaljjal van csatlakoztatva, odáig megszakítás nélkül. A dugaljat beterheltem 2kW ohmikus fogyasztóval, probléma nélkül.
A tűzhely is megy egyébként, csak a kikapcsolt és készenléti állapot átmenetben okozza a jelenséget.Az AVR egy szobai dugaljon volt eredetileg, de máshol is próbáltam, mindenütt csinálja. A helyekben az első közös pont az ÁVK-ból érkező sorolósín.
Hétfőn veszek egy új fi relét, és ha azzal is csinálja, akkor biztos a tűzhely a ludas, ha azzal nem, akkor meg a mostani ÁVK öregedett meg.
(Mintha lenne valami ilyesmi a kismegszakítóknál, hogy elfárad a rugójuk, és elérzékenyülnek. Nem tudom az ÁVK-t érinti e ilyesmi.)aujjobba: Ebben legalább normális méretű bizti van, kōnnyen hozzáférhetően. Van a hestoreon ilyen foglalatból egy más dizájn, nemhogy azt kicserélnéd benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest