- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
elvileg amit linkeltem az 5.4W-ot eszik, ha csak ezt szamolom akkor evi 2e ft alatt van (ha valoban annyit eszik amit megadtak az adatlapon, bar ez a melegedes meg mindig kicsit erosnek tunik).
ehhez meg hozza jon a kozpont meg egyebek fogyasztasa.
mivel en nem lakom abban a lepcsohazban csak a kukak miatt bejarok, igy nincs ilyen csoda jeladom nyitashoz, de kinezem belole hogy tud ilyet is. van kulcsom, meg most mar kodom is amivel ki tudom nyitni kintrol. nekem ez eleg.
nalunk is ugy van hogy az orak megszakitok stb mind bent vannak a folyoson a magnes mogott, ezt nem nagyon lehet aramtalanitani kivulrol sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest