Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.

Én azt mondtam, hogy az alap egy AVR felprogramozásához az ICSP használata. Ehhez nem kell bootloader, és elég egy darab ICSP az összes jövőbeli projekthez. Nem foglal portokat, nem lassítja a boot-ot.
Az Arduino onboard usb-uart modult épít az UNO-ba, ami ugye debugolásra is alkalmas, de mivel az atmega uC nem támogatja a soros porton keresztül a programozást, kell rá bootloader (optiboot). Ez egy fejlesztői board, oktatásra, kísérletezésre van használva.
A kérdés: ha az ember nem játszani/kísérletezni veszi a uC-t, hanem fixre épít belőle valamit, ugyan minek rá bármilyen bootloader, ami a boot folyamatát is lassítja, memóriát is foglal, ha amúgy is csak egyetlen egyszer lenne rá szükség, a programozáshoz, aztán soha többet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold