- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Én azt mondtam, hogy az alap egy AVR felprogramozásához az ICSP használata. Ehhez nem kell bootloader, és elég egy darab ICSP az összes jövőbeli projekthez. Nem foglal portokat, nem lassítja a boot-ot.
Az Arduino onboard usb-uart modult épít az UNO-ba, ami ugye debugolásra is alkalmas, de mivel az atmega uC nem támogatja a soros porton keresztül a programozást, kell rá bootloader (optiboot). Ez egy fejlesztői board, oktatásra, kísérletezésre van használva.
A kérdés: ha az ember nem játszani/kísérletezni veszi a uC-t, hanem fixre épít belőle valamit, ugyan minek rá bármilyen bootloader, ami a boot folyamatát is lassítja, memóriát is foglal, ha amúgy is csak egyetlen egyszer lenne rá szükség, a programozáshoz, aztán soha többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest