- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
aujjobba #89868 üzenetére
Régen volt, amikor lefújtam Akrilán lakkal, de azt csak forrasztás után ajánlatos.
Legegyszerűbben vízmentes denszeszben (Alkonek) feloldott gyantát is fel lehet kenni. Ez régen az orosz és más keleti rádiókból is ismert technika, de nekem is van olyan panel, ahol évek óta őrzi a rézfelületet.
Igaz, hogy nem mindegy a gyanta minősége, régen voltak is szervizben ilyen hibák, amikor a savas gyanta átvezetést képezett itt-ott a Sokol rádióban például. Ezek jellemzően korrodált, sötét gyantafoltok képében jelentek meg.
A tiszta, világos színű gyanta viszont jó szokott lenni. Főleg, amit eleve forrasztási célra árusítanak. Vagy nem tudom, milyen fújható gyanták, folyasztószerek vannak mostanában, az is bizonyára alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest