- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Szia And
- Akkor is melegszik az 555, ha a hangszóró nincs bekötve? - Ezt nem probaltam, ha lesz ra ido, a 7vegen megnezem ugy is
- Egészen biztosan jól van bekötve az 555 ?? Majdnem 100%, hogy igen. A PCB-n jelzik a kis iranyado bevagast a sockethez, ugy van beforrasztva ill. az 555-os ic is ugy van bepattintva, hogy a rajta levo bevagas a sockettel egyezo. A tobbit tobbszor el kellett olvasnom, de meprobalom megnezni,
Mod.: értve ez alatt, hogy az elemtartó pozitív / piros vezetéke összecseng az IC 8-as, a negatív / fekete vezetéke pedig az 1-es lábával, a terhelés (C4-essel soros hangszóró) pedig a 3-as lábra van kötve? Természetesen az elemek méréskor ne legyenek az elemtartóban.
- A nyugalmi (egyik gomb sincs lenyomva) tápáramot megmérted? Oszinten, nem? Meg nem. De ha a 2xAA elemen merek 3.1-3.2V-t, akkor hogy lehet tobblet feszultseg generalva?
- Hangszóró ellenállására rámértél? - Nem, jo otlet.
" Diodak, sarga kondik polaritasa ugye mindegy [..]"
Diódáké pont nem lenne mindegy, de olyat egy darabot sem látni a rajzon. Ize, diodak egyik oldalan van egy kis sav, ugy tudom, az jelzi a negativ felet, amit a PCB-n is jelolnek. Ugy hiszem, jol forrasztottam, tobbszor is ellenoriztem forrasztas elott. Amugy a rezisztorokra meg a sarga kondikra gondoltam, csak elirtam.
Udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- DJI topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest