Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felmerült bennem, hogy barkácsolok itthon egy kicsit.
Vásárolnék egy D-Class erősítő szerelt panelt (tpa3116d2) és csinálnék az asztali hangsugárzóimhoz belőle egy mini erölködőt.
Jelenleg egy AV erősítőt használok erre a célra, de sok helyet foglal. Ezzel viszont az aktív mélysugárzómat szépen meg tudom hajtani.Ha digi erősítőt fogok használni, akkor szükségem lesz szerintem egy aluláteresztő szűrőre, hogy csak tényleg mélyhangok jussanak az aktív sub bemenetére.
Van ötletetek, hogy miként lehetne egyszerűen kivitelezni, hogy a sztereó változtatható hangkimenetről (potiról talán??) valahogy leszedve mono/mély hangokat tudjak kivezetni a sub részére? Hogyan zajlik ennek a megvalósítása?Ezt a két panelt néztem ki, hátha ismeritek.
XR-139 : [video] (2.1 - passzív mélyhez, de nem tudom van-e lowpass filter benne)
ZK-502C : [kép] (2.0)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest