- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #59824 üzenetére
Szia, elő tőrténet csak annyit tudok hogy működőképes volt amíg a haverhoz nem került ő bedugta a konnektbe majd kipróbálta egy Dupla hangtecnkikával, sikeresen meg is szólalt majd egyre jobban halkult el, és kampec nem lehetet be kapcsolni.... meg kaptam ajándékba, szétszedtem láttam hogy az eggyik bizti ki van lőve ez volt a 630mA-es, a többi rendben volt de, inkább vettem újjakat bele, illetve a kábele egy régi 3 villás dugó volt ezt kicseréltem egy tápkábelre. A tápkábel piros drótjánál látható a forrasztás alatt egy feket folt, nos ez már alapból ott volt gondolom ez már lehett javítva vagy nem tom.
Megpróbáljak akkor a 240-esbe egyet?! illetve még az a kérdésem hogy speciál 630mA esem már nincs itthon, mennyire fontos ugyan akkorát bele tenni vagy mehet nagyobb teljesítményű is?! Vagy itt ezt nem szabad kivitelezni?!
Thanks.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mobilinternet
- Hálózati / IP kamera
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS 18W USB ADAPTER
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron