- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok! Nem tudom mennyire tartozik ehhez a témához, de nem találtam jobbat.
Még régebben beszéltem a HTC ONE X-ről. Szétszedtem teljesen, összeraktam, bekapcsoltam és sikerült elérni, hogy adjon képet. Be is jön a töltőképernyő és utána lehetett szépen használni, ki is bírt egy pár percet, majd lekapcsoltam a képernyőt és onnantól semmi nem jött be, csak a gombok világítottak, és ha úgy tettem, mintha feloldottam volna, akkor ha rámentem a gombokra rezgett is, de a képernyő teljesen sötét. Majd újból ki-be az akkut, bekapcsol szépen, de fél perc után elkezdett csíkozódni amíg nem tettem alulra középtájt (az akkumulátor-ra) valamit és nyomtam le közben a tetejét és az alját. Ekkor megszűnt a csíkozódás, és szintén működött tökéletesen. Majd képernyő kikapcsolása után, megint nem akart visszakapcsolni, de az érintést vette. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest