- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket, csak pénteken zh-t írok ebből és mind a nyomtatott anyag, mind pedig az előadás jegyzetem hiányos(pedig szvsz mindent leírtam kb, szakirodalmat meg nem mondott)
Ha nem gond, lehet kérdeznék még...Hétszegmenses kijelző multiplex működése érdekelne. Ha jól értelmezem az ábrát, tulajdonképpen soronként lehet vezérelni a kijelzőt,(alacsony értékre ad képet), majd ha végeztem 1 sorral lépek a következőre(itt is alacsonyra ad képet)
Viszont ha csak ennyi lenne, akkor csak az egész sor világítana, vagy az egész sor sötét lenne. Ezért több bemenetről vesszük le az alacsony és magas értéket, ezáltal kirajzolódnak a képkockák. Nyílván a kapcsoló vált a bemenetek között.
Sorry, ha teljesen hülyeséget írtam. Simán benne van. Ez az ábra számomra értelmezhetetlen...
(van 1 kapcsoló, 5 állapotot vezérel, majd egy B betűt léptet, és mutatja, hogy sorban rajzolja ki+ melyet alacsony szintre tesz....ennyi, semmi szöveg, csak ez az ábra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest