Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
Szevasztok srácok!
Egy olyan gondal/gondokkal forulok hozzátok hogy:
Szilveszterre jó kis partyt szeretnénk összehozni,ehez segítségemre lessz egy bizonyos program UltraStar karaoke progi,és az a probléma,hogy a mikrofon ha bevan dugva,és bekapcsolom a mélynyomót istentelenül zavarja,búg a láda,de nagyon!
Ezt,hogy süzntessem meg,vagy ennyire sz*r ez a mikrofon (made in tesco)A másik :
Szereztem egy másik hangkártyát : SoundBlaster Live 5.1 előlapi vezérlővel
hátha jobb lessz,mert el kéne zenélni (3mélynyomót meg kb 4hangfalat) ,de egyszerűen csak akkor tudom működésre bírni,ha letiltom az integrált kártyát (realtek).
Bár közel sem vagyok biztos benne,hogy jobb a "teljesítménye",mint az integráltnak!
A realtek rendelkezik XP alatt,olyan funkcióval,hogy pl. bedugom az erősítőt,akkor kiválaszthatom,hogy miként akarom ,hogy szóljon,tehát mostmár nem kell az elosztós dolgokkal szenvedni(4jack a zöldben),ami nagyban csökkenti a teljesítményt!Jó lessz ez így?Mármint ha külön külün vannak bedugdosva,nem lessz "halk" ?
Egyáltalán nem értem ezt a hangkártyás dolgot...::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest