-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
Szevasztok srácok!
Egy olyan gondal/gondokkal forulok hozzátok hogy:
Szilveszterre jó kis partyt szeretnénk összehozni,ehez segítségemre lessz egy bizonyos program UltraStar karaoke progi,és az a probléma,hogy a mikrofon ha bevan dugva,és bekapcsolom a mélynyomót istentelenül zavarja,búg a láda,de nagyon!
Ezt,hogy süzntessem meg,vagy ennyire sz*r ez a mikrofon (made in tesco)A másik :
Szereztem egy másik hangkártyát : SoundBlaster Live 5.1 előlapi vezérlővel
hátha jobb lessz,mert el kéne zenélni (3mélynyomót meg kb 4hangfalat) ,de egyszerűen csak akkor tudom működésre bírni,ha letiltom az integrált kártyát (realtek).
Bár közel sem vagyok biztos benne,hogy jobb a "teljesítménye",mint az integráltnak!
A realtek rendelkezik XP alatt,olyan funkcióval,hogy pl. bedugom az erősítőt,akkor kiválaszthatom,hogy miként akarom ,hogy szóljon,tehát mostmár nem kell az elosztós dolgokkal szenvedni(4jack a zöldben),ami nagyban csökkenti a teljesítményt!Jó lessz ez így?Mármint ha külön külün vannak bedugdosva,nem lessz "halk" ?
Egyáltalán nem értem ezt a hangkártyás dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest