- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok
Van egy olyan gondom, hogy a havweromnak a gépében a 320Gb-os samsung winyónak az eggyik partícióját nem engedi mgnyitni a gép. Ha a sajátgépböl akarja megnyitni akkor azt irja ki a rendszer ( Windows XP SP2 ), hogy a recycle/100..... hosszú számsorozatu valamit nem találja ezért ellenírizzük az elérési utat vagy fájl nevet. Pontosan, hogy minek következtében csinálja ezt nem tudom. avast vírusirtó volt fent neki én arra tippeltem, hogy az tiltotta le a winyót de Windows intézőből meg lehet nyitni meg azóta már 2x tett új rendszert :S Leformázni nem akarja mert sok értékes adat van a winyón, de így meg nem tudja kimenteni az adatott. Kérlek segitsetek nagyon fontos lenne. a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest