- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Üdv. Vki tud esetleg tanácsot adni?
Külső Seagate (maxtor) 2 Tb HDD, LG tv-ből kihúzva, nem lecsatlakoztatva, nullázta magát. Felpörög, beindul, de lemezkezelő azt írja: Inicializálni kell. Nah ez sem megy, se mbr, se gpt. I/O hibát ír, nem hoz létre rajta semmit. Nincs betűjele sem. Hozzá sem tudok rendelni betűjelet. Diskpart kilistázza, de 0 méret, 0 free mellett, abban sem tudok létrehozni semmi partíciót. Csak a clean parancs fut le. Minden másra I/O hibát ír.
Mit tudok vele kezdeni? Magasan a ball vállam felett, hátra? Már végigpróbáltam vagy 8 mindenféle vírusos, adathalász partíciókezelő wizard programot. Valamelyik látja, valamelyik nem. De egyik sem tud kezdeni vele semmit. Nem lehet partíciót létrehozni...
Van esetleg szerviz, ami ezt megcsinálja? Vagy vmi program, amit eddig nem próbáltam? Esetleg parancssor, ami életre keltené? Adat nem kell semmi, filmeknek volt. Elvittem nyaraláskor szállodába, h tudjunk mit néha nézni. Erre első használat után megölte az ottani lg tv. Itthon samsung tv-im vannak, gépből, tv-kből kihúzogatva semmi baja nem volt sosem.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Proxmox VE
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest