Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Abrion

senior tag

Mivel nem találtam ssd probléma threaded, ezért ide irók

Szóval, tegnap osszeraktam az új gépemet, alaplap cpu ram és egy 1t m2 ssd, feltelepittettem a windows 10t az m2re, feltelepittem a harddisksentinelt, mindem meghajtó kondiciója 100% kivéve az amin a régi windows 10 van, amugy az egy ssd, ADATA Su800
    A megjegyzésben ezt irja a program "
    A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
    Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.
    A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #167 Average Erase Count, #168 Max Erase Count of Spec
    Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése." a kondició jelenleg 57%, amiért irók, tegnap néztem a régi windowson mindegyik kondicióját és 100% volt, ara gondoltam talán a chkdsk találni fog valamit, és talált a meghajtó /f paranccsal ezt "Correcting errors in the Volume Bitmap" kijavitota de a kondició maradt 57%

Segitsetek nem érzem ugy hogy az ssdnek baja lenne.

Új hozzászólás Aktív témák