Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz King Unique #53835 üzenetére

Az aggodalom oka, hogy egy monitorozott (már nem látszó) lapos grafikonos érték elkezdett változni, amit valami okoz. Ha ezt a használat módjának változtatásval lehetne mértékelni, tennék érte, ha nem, hát ez van. Ezt megtudni jöttem. A HDS "hiba határokkal" dolgozik. 1 CRC-re nem írta, hogy "juj", 10-re, 100-ra, "tipusnak megfelelőre kalkuláltra" majd írja. Ennek ellenére nem érném el azt az értéket, míg a HDS riasztásravaló-hibának találja, ha lehetséges. Ha tehetek valamit már most, akkor nem várnám meg, míg az említett dolgoknál is kiírja -ha van ezeknél is-, hogy "juj". -itt több grafikon volt látva...
    Többrétű mentésem pont a 2018-as beragadt adatot generáló alaplapi elem merülés lefojása miatt van (UEFI alapállapota IDE-módu sata... backup elem nélkül az ahci-s win nem indult...) az nem lényeg viszont lehet, hogy másképp kezelném, ha tudom, hogy "X-Y-nak is is volt hasonló, majd lett valami, vagy valamilyen féle gyors halál", mert akkor másra használnám... csak magam jövőbéli kényelme végett jöttem grafikonértékelésért már most.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés