- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #53336 üzenetére
Azért néztem usb-n keresztül mert abban működik jól, gépbe nem néztem még. HDD seninel látja usb-n keresztül is a smartot, nem tudom hogy a seatools mit produkál de megnézem másik seagate hdd-vel usb-n hogy mit ad ki.
A furcsa az hogy amire akarnám használni (chia plotting/farming) arra annyira alkalmatlan hogy a programot is lefagyasztja úgy hogy be sem tudom zárni csak restart segít. Ez nem is lenne nagy gond mert így eladnám és vennék az árából használtan valami kisebb raid edition hdd-ket de ha egy adia tesztben így szerepel akkor fene se fogja megvenni.
Most ránéztem a vezérlőn csüngő seagate hdd-kre és vicces módon a rosszat meg jónak írja smartra (38% 40+16 szektorhibával)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest