- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#68216320 #51444 üzenetére
Ja, azt benéztem, mert elsőre azt hittem, hogy 800 MB lett összesen másolva, amivel ütközik a 4 GB fájlméret. De ha 800 MB - 4 GB közötti fájlok, úgy már oké. Viszont, hogy összesen mennyi, az nem derült ki, meg hogy natív SATA-s csatlakozás, vagy HDD Caddy. Aztán a forrásmeghajtó sebessége, arról az olvasás, azon a fájlrendszer töredezettsége is lehet szűk keresztmetszet. Viszont ha arról USB HDD-re megfelelő sebességgel ment ugyanazon fájlok másolása, akkor a Seagate HDD-vel nem stimmelhet valami, vagy a Caddy-vel, ha abban van.
Vegyél, de a 2,5"-os, 7 mm magas 1-2 TB-os modellek egyre gyakrabban mind SMR-esek. Vagyis ha a mostani esetnél amiatt volt a lassulás, akkor az ugyanúgy fennállhat majd egy másik hasonlónál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest