Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgó Ceruza
újonc
Járt-e így valaki LG External HXD5 külső winchesterrel?
Én szaküzletben vásároltam ezt az LG márkát régebben. Sajnos kb. egy év múlva egy 1 TB-os a PC-hez csatlakozás után csak kattogott, több gép sem érzékelte és érzékeli meghajtóként. A rajta lévő nem kevés adatot hogyan és miből tudom visszaszerezni? Az utána vásárolt 500GB-os készüléknél pedig szó szerint eltűntek az előtte rámásolt adatok. Nem merek rá semmit sem átmásolni, vagy áthelyezni, "mert köddé válik". Sőt, itt előfordult olyan, hogy csak akkor volt hajlandó működni, ha formattálom, mert a PC kiírta, hogy tele van, vagy üres? , ismeretlen fájlformátum, az eszközön lévő adatokat nem lehetett megnyitni. Így itt is adatok távoztak az örök vadászmezőkre. Formattálás után a gép is érzékelte meghajtóként. "Megjavult"? Jó lenne adatmentést végrehajtatni adatmentő céggel, az 1 TB-os merevlemez esetében, de nagyon sokba kerülne és lehet, hogy nem lenne értelme. A hibákat nem hiszem, hogy a készülékhez mellékelt segédprogram vagy driverszoftver hiánya okozta, vagy okozhatta, a termékek dobozaiban nem volt emlékeim szerint, az eladó csak az USB-s Y kábelt mutatta nekem. A merevlemezek USB-s mivoltára tekintettel a PC-k plug und play felismerik. Mindig azt ajánlják, hogy fontos adatainkat lehetőleg külső meghajtókon tároljuk, készítsünk biztonsági másolatot külső meghajtókra. Vásároltam egy 64 GB-os pendrive-ot. Működik hibátlanul. A csomagolása hátulján szerepelt az , hogy a készüléken tárolt adatok "meghibásodása" miatt (tehát, adatvesztés esetén) semmilyen felelősséget nem vállalnak! De legyünk "nyugodtak, hogy adataink megbízható helyen, külső tárolókon "biztonságban" vannak!
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest