- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Karácsony másnapján meglepett a gépem egy rendkívül fúrcsa adatvesztéssel.
Egy caviar blue HDD (mondták h feketét vegyek nem hallgattam rájuk) 2 particióból áll, a D felejtett el kb mindent, de a szó szoros értelmében. 570GB film videó sorozat, progtam, hangoskönyv és ehhez hasonló adat. Reggel még töltögettem hogy majd legyen mit nézni estére, és mikor bele akartam nézni az egyikbe már alig voltak könyvtárak. Azt hittem csak lassan tölti be őket, frissítettem egyet vártam picit, még fura mód pár könyvtár visszajött, de utána hiába indítottam újra vettem le az áramról stb, már nem jutott eszébe több tartalom.
kb 400GB tartalomból maradt 85GB. A megmaradt tartalom nagy része sem használható adat, csak fájlok amiket nem lehet megnyitni... de van amit azért még sikerült, ezek közül szinte mind ma vagy az elmúlt napokban lett letöltve.
Két kérdésem van, ezeknek a cuccoknak lőttek?
Mi okozhatta ezt, és mekkora az esélye hogy ismét megtörténik, mondjuk már a D meghajtóval amin fontosabb adatok, pl képek is vannak?
/ nem volt áramszünet, sőt semmilyen furcsaság, ahogy írtam egyik percben még böngésztem és töltögettem, aztán pedig szinte minden elúszott. Sentinel semmi furát nem mutat /
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest