Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Karácsony másnapján meglepett a gépem egy rendkívül fúrcsa adatvesztéssel.

Egy caviar blue HDD (mondták h feketét vegyek nem hallgattam rájuk) 2 particióból áll, a D felejtett el kb mindent, de a szó szoros értelmében. 570GB film videó sorozat, progtam, hangoskönyv és ehhez hasonló adat. Reggel még töltögettem hogy majd legyen mit nézni estére, és mikor bele akartam nézni az egyikbe már alig voltak könyvtárak. Azt hittem csak lassan tölti be őket, frissítettem egyet vártam picit, még fura mód pár könyvtár visszajött, de utána hiába indítottam újra vettem le az áramról stb, már nem jutott eszébe több tartalom.

kb 400GB tartalomból maradt 85GB. A megmaradt tartalom nagy része sem használható adat, csak fájlok amiket nem lehet megnyitni... de van amit azért még sikerült, ezek közül szinte mind ma vagy az elmúlt napokban lett letöltve.

Két kérdésem van, ezeknek a cuccoknak lőttek?

Mi okozhatta ezt, és mekkora az esélye hogy ismét megtörténik, mondjuk már a D meghajtóval amin fontosabb adatok, pl képek is vannak?

/ nem volt áramszünet, sőt semmilyen furcsaság, ahogy írtam egyik percben még böngésztem és töltögettem, aztán pedig szinte minden elúszott. Sentinel semmi furát nem mutat /

Új hozzászólás Aktív témák