- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, a laptopomban lehet megpusztulni látszik a HDD. Évek óta 100/100% on használtam. Majd kapot a gép egy kis túrát, autóban zötykölődött ide oda lett rakva, persze laptop táskában. Szomorúan vettem észre, hogy 95% ra lement a kondíció valami 4db gyenge szektorral. Aztán később külső HDD híján a laptopból vettem ki a HDD-t, hogy nagy mennyiségű adatot mozgassak, ez 95-90% ra leverte a kondíciót, de pár nap múlva beállt 95% ra. Ez volt egy hónapja, azóta semmi extra nem történt a géppel.
Ma kapcsolnám be, alapból hiába SSD, a windows marha nehezen töltött be, és tök lassú volt. És ugyan mutatta, hogy ott a D meghajtó, de nem mutatta rendesen, pl a kapacitást stb. És pár perc kínlódás után hibaüzenettel vissza is dobott, hogy nem megnyitható. A HD sentinel továbbra is látja 100/87% osan. Na most értem én, hogy lett még 3-4db hibás szektor, de mégse tudom elérni. Lehet megdöglött teljesen? A merevlemez felpörög és van seek hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest