- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, lenne egy formázós problémám, laikusként teljesen elakadtam.
Dell Latitude E6430 win10-be szeretnék másodlagos meghajtónak betenni egy Hitachi HDD-t, optibayyel. A gond a következő: nem tudom formázni és emiatt nem tudom használni se.
-HD sentinel szerint 100% kondícióban van, viszont azt is írja, hogy státusz: nincs lemez a meghajtóban (???). Plusz a napló résznél van egy ilyen bejegyzés: ultra ATA Error Count 39614->39877. Self-test után kiír egy ilyet: vezérlő által hardver=szoftver reset miatt megszakítva
-Az intéző felismeri, kilistázza helyi lemez d-ként. Amikor bármit szeretnék vele csinálni, közli hogy formázni kell. A formázásra rábökök, de sose indul el. A csík ami alul mutatná, hogy hol tart a dolog el se indul. (konkrétan 10 óra után sem, itthon hagytam bekapcsolva a masinát egy napra.) Ez történik 10ből 8szor. A másik két alkalommal közli a gép, hogy valamiért nem tudja formázni, hibakód vagy ilyesmi nincs.Hogy tudnám életre kelteni?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest