- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok, lenne egy formázós problémám, laikusként teljesen elakadtam.
Dell Latitude E6430 win10-be szeretnék másodlagos meghajtónak betenni egy Hitachi HDD-t, optibayyel. A gond a következő: nem tudom formázni és emiatt nem tudom használni se.
-HD sentinel szerint 100% kondícióban van, viszont azt is írja, hogy státusz: nincs lemez a meghajtóban (???). Plusz a napló résznél van egy ilyen bejegyzés: ultra ATA Error Count 39614->39877. Self-test után kiír egy ilyet: vezérlő által hardver=szoftver reset miatt megszakítva
-Az intéző felismeri, kilistázza helyi lemez d-ként. Amikor bármit szeretnék vele csinálni, közli hogy formázni kell. A formázásra rábökök, de sose indul el. A csík ami alul mutatná, hogy hol tart a dolog el se indul. (konkrétan 10 óra után sem, itthon hagytam bekapcsolva a masinát egy napra.) Ez történik 10ből 8szor. A másik két alkalommal közli a gép, hogy valamiért nem tudja formázni, hibakód vagy ilyesmi nincs.Hogy tudnám életre kelteni?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest