Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smktrooper
senior tag
Huh van még remény....Soha ne add fel.
Történt ugyanis, hogy másfél éve a jó öreg 250-s winjom elszáltt a "gcbe".BIOS SEM LÁTTA....A magyar nyelv csodás kifejezései közepette tudomásul vettem, hogy ez bizony 10 év foto sorozatának a vége, és szidtam a digitális "előnyöket", a család meg értetlenül nézett rám, de azért jót mosolygtak karácsonykor és elő vették a 25 éves fotókat.
Na erre én a minap elővettem a merevlemezt (18hónap után) időközben szereztem egy kattogós modellt, amin minden megegyezik, még a gyártás hete is. (Óriási lucky). Majd beraktam a gépbe(hátha elindul), de jól nem indult el. NA ekkor jött a csere darab a képbe átszereltem a nyákot, visszarak elindit semmi...A magyar nyelv ékessége kezdett megint előtörni belőlem...Ekkor fogtam és vissza szereltem az eredeti állapotba mindent, majd egy utolsó próba gyanánt elindítottam megint az eredeti alkatrészekkel, és láss csodát megy. Mintha misem történt volna....
Ha valaki ezt az anomáliát szakmailag megmagyarázná azt megköszönném, több mint 10 év ilyen jellegű szerelgetések közepette ilyennel még nem találkoztam. Biztos van valami logikus magyarázat.
Lehet, hogy egy MBR Vírus volt? ????????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest