Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimmer
csendes tag
sziasztok,
vettem egy 1TB WD 3.5" Caviar Green SATAIII 64MB cache winchestert (WD10EZRX), és megvásárlás után vagy 8-10 órán át teszteltem HD sentinellel, semmilyen hibát nem dobott.
megnyugodtam, W8 lemezkezelővel GPT inicializáltam, leformáztam, átmásoltam az adataim egy részét, minden jól működött, elmentem aludni. most reggel viszont azt vettem észre, hogy eltűnt a D meghajtó. A W8 lemezkezelő azt írja, hogy nem inicializált a lemez.
tapasztalt valaki ilyesmit? mi lehet a gond? nem mertem újra leformázni, mert van rajta 60 GB adatom, köztük egy rakat dokumentum, sulis anyag... mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest