Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
sziasztok!
Adott egy Asus K42 notebook benne egy Seagate Momentus HDD, amivel az a problémám, hogy mostanában nagyon hangos lett, érezhetően lelassult, és nagyon melegedik. A laptop burkolata iszonyat meleg a hdd-nél, elkezdtem nézni a hőmérsékletértékeket, és hát alaphelyzetben 51 fok, az átlag 53,3. Ma rendezgettem a Lightroom katalógusaimat (rengeteg kis fájl) és most visszanézve a hőmérséklet értékeket, az 58 fokot is megjárta. Ez viszont aggaszt. A gép hátulja mindig meg van emelve kicsit, hogy jobban szellőzőn.
HD sentinel szerint 1 hibás és 1 gyanús szektor van a merevlemezen. ezek nemrég keletkeztek (napló szerint szeptember 29-én).
Mutatok egy SMART listát is, ti biztos többet láttok ki belőle, mint én
Ami a lényegi kérdés lenne, hogy gondolkodom már régóta, hogy SSD-re cserélem ezt, és ez a lemez bemenne egy hdd caddyba a dvd olvasó helyére. Kezdjek el jobban gondolkodni ezen a lépésen? Vagy ha csak adattárolásra lenne használva ez a lemez, akkor is melegedne ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest