- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Hali!
Korábban feltettem itt a kérdést, de a kapott válasz sajnos nem volt megoldás, úgyhogy reménykedem, most hátha...
Szóval a probléma a következő.
A gépemben két merevlemez van, egy ssd amin a rendszer fut, valamint egy 1 terrás WD green adat/letöltés meghajtó.
Az ssd-n minden hibátlanul műxik, viszont az 1 terrás olyat csinál, hogy a letöltött tömörített fájlok crc hibásak, illetve a "megvásárolt" mp3 fájlokban 1-1 tizedmásodpercnyi sercenés, kattanás, ugrás (olyasmi, mint ha nem megfelelő bitrátával van grabbelve a zene) van. Ahonnan "megveszem" ott természetesen előhallgatva hibátlan. 2. 3. letöltésre már nincs hiba. Ugyanígy a rar fájloknál. Kétszer háromszor nekifutva már jól szedi le.
Korábban a játékokat is erre a meghajtóra szerettem volna tenni, de telepítés közben vmi hibaüzenet mindig jelentkezett.
Az SSD-n minden hibátlanul működik, a telepített játékok, programok, etc. LinX, 3dmark, valley terheléses tesztek nem jeleztek hibát.
Tegnap mondom legyalulom az 1 terrást, összefűzöm a partíciókat. Megtörtént, a hiba viszont megmaradt. Ma reggel leszedtem egy HDDsentinelt, a lejött rar fájl crc hibás (hivatalos honlapról). Másodjára letöltve jó.
A vinyó a sentinel szerint 100/100-as, SMART teszt szerint 0 hiba.Korábban itt a memóriavezérlőt, memóriákat okolták a hibáért, de ezeket a terheléses tesznek ki kellett volna mutatnia.
Zenéléssel is foglalkozom, ezért a letöltött zenékben lévő hibák mindenképp orvoslásra szorulnak.
Tippjeim: AHCI driver hiba (hivatalos driver van fent, kizárnám?), SATA kábel hiba? (cseréltem, a hiba maradt), proci, mem hiba? előbb írtam, kizárnám, firefox letöltési hiba? (nem tudom, hogyan szűrhetném ki), vírus? (van írtóm, de még a trojanok kiszűrésére teszek egy próbát), vmi windows beállítási hiba? (az itt leírtak szerint jártam el, csak erre tudok gyanakodni, hogy vmi beállítást az 1 terrásra is belőttem, amit az "nem bír"), gyorsítótár hiba? (hogyan szűrhetem ki?)
Ötlet?
Köszi a segítséget előre is!
üdv: mad
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest