- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Szaisztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A helyzet az, hogy van egy notebookom és a merevlemeze megadta magát olyan negyed éve (bad sector). Vettem helyette másikat, de a hibáson volt jó pár adat ami kellet volna. Azt tettem, hogy elindítottam egy 10.4-es Ububtut pendriveról, miközben a laptopban volt a hibás lemez, csatlakoztattam egy külső merevlemezt és erre sikeresen kimentettem az adatokat, aztán - úgy emlékszem - formáztam Ubuntu alatt a hibás merevlemezt, eltűntek a partíciók is. Kidobni nem akartam még, hátha jó lesz még valamire. Aztán arra gondoltam, hogy veszek neki egy házat és USB-ről használom majd, nem fontos adatoknak, vagy telepítek rá XP-t és egy két régi játékot amiket nem szeret a W7, mert nem akarok dualboot-tal szórakozni és az USB-ről bootolást a merevlemezénél előbbre véve, ha be van dugva akkor XP indul, ha nem, akkor meg W7.
Na mármost megvettem a házat, teszem bele a lemezt, Win 7 kezdi telepíti a vezérlőket és semmi. Nem látom Sajátgépben, pendrive-os Ubuntum sem látja. (Nem a külső "doboz" rosz, tesztelve más merevlemezzel.)
A hibás lemezt óvatosan elcsomagoltam anno, az új merevlemez antistatikus zacskójába, leragasztva tároltam.
Mi lelhette? Csak úgy mérgében eltávozott a polcon ülve kihasználatlanság miatt, vagy valamit rosszul csinálok? Fel lehet-e ismertetni a géppel, mert mintha látná a rendszer, meg települt is valamilyen meghajtó (lásd a képet a lenti linken), de ennyire már nem értek hozzá.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest