Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Visszatérő probléma már, hogy a filmek időnként akadnak nálam. Nincs gyenge vas alatta (i5-3570 8giga memóriával és HD4890-el megtámogatva, ez az adatlapomon látszik), ráadásul ugyanarról a winyóról lejátszva egy 1080-as HD az előbb tökéletes volt, míg egy mezei BD-RIP úgy akadt, mint a fene. Korábban még DVD-RIP-eknél is tapasztaltam a hibát, mitől lehet ez?
Az jogos, hogy az a winyó már nem tökéletes állapotú (kép mellékelve, ezt használom letöltésre), de úgy rémlik régebben a másikról is akadtak a filmek, ahol tárolom őket (Samsung HD204UI), bár ebben most hirtelen nem vagyok biztos.
Viszont további érdekesség, hogy ugyanezen a 2TB-os Samsungon vannak telepítve a játékaim (az a rengeteg ), és a StarCraft 2 például brutálisakat lagolt játék közben időnként. Mióta átmásoltam SSD-re, a hiba megszűnt. Viszont helyette a Call of Duty MW2-t vissza kellett tenni az SSD-ről a 2 terás HDD-re, mert csak 64-es az SSD, és érdekes módon azóta sok mp-el lassabban tölti be pályaváltáskor az újat, mint a mellettem lévő régi E8400 Core2-es gépem, és ez nekem gyanús.
Van ötletetek mit nézzek meg, mivel lenne érdemes tesztelni? Aggódjak amiatt a hiba miatt, amit a Sentinel jelez a HD103UJ-nál? Már legalább 1 éve ezt jelzi, és azóta nem nőtt a hibák száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fogyjunk le!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest