Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinatt74
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni,hogy hogyan lehet kideríteni biztosan a vinyóval van problémám?
Tünetek:
A gépemben fél éves WD Scorpio Blue 320GB SATA Notebook HDD
WD3200BEVT, 5400rpm, 8MB cash, 2,5" van.Egy szokásos indításkor nagyon sokáig próbált betölteni,de meguntam és mivel nem volt rajta semmi ezért újrahúztam a Win7-t.Már ott nagyon gyanús volt,mondhatom órákon keresztül települt fel.Végre feltelepítettem és nagyon lassan reagál mindenféle parancsomra.(ha kibírom várni és nem indítom újra)
A sárga vinyó visszajelző lámpa folyamatosan világít.A hdsentinel nem mutat hibát.Tudnátok valami másik progit ajánlani amivel kimutathatom az esetleges hibát,feltéve,hogy a hdd-vel van probléma?!Köszönettel fogadnék minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő