Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gopeti

csendes tag

Üdv mindenkinek!
    A minap akadt egy olyan problémám,hogy a hdd-m amely két partícióra van(volt) osztva,az egyik 15G-nyi részen volt a windows,ill a programok,a másik partíción inkább adatok,nem tudta indítani a windowst,ill. lemezolvasási hibával nem indul... Betettem a telepítőlemezt,szépen indult minden,a javítás funkcióig engedtem javításhoz és kilépéshez gépelje be az exit parancsot,na ez most nem javította meg.a Hard disk sentinel fenn volt a gépen,minden paraméter kitünű volt mindig....Be boot-oltattam a hdd regenerátort,végignyálazta,semmi hibát nem talált.Erre rackba tettem és egy másik gépben megnéztem,látja mindkét partíciót ugye külön meghajtóként,az adat oldalt le is tudtam menteni,de azt ami a wint tartalmazza a commenderban rákattintva nincs ilyen meghajtó üzenet jön,a sajátgépben pedig az hogy nem érhető el,a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható! A nejem éppen az e-maileket nézte meg mikor lefagyott a gép,lehet -e esetleg valamiféle vírus,amit le lehetne szedni valahogy?Nem is a hdd amit nagyon megszeretnék menteni,csak sajna ott is van egy két file, apró progi,fénykép,stb ami oda jött le,és szeretném őket leszedni,akár úgy hogy valahogy elindul a win,vagy másik gépbe valahogy bejutni abba a partícióba...Minden segítséget,tanácsot szívesen veszek,a választ előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák